Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

Vagystė

Liepos 24 d., apie 19.32 val., pranešta, kad Ignalinos sen., Savulių k., buvo išlaužta lauko durų spyna ir patekta į namo vidų, iš kurio pagrobta namų apyvokos daiktai. Padaryta 480 eurų turtinė žala. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Smurtas

Liepos 26 d., apie 16.05 val., Vidiškėse 37-erių vyras sukėlė fizinį skausmą kitam 39-erių vyrui. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir patalpintas į Utenos AVPK areštinę.

Tą pačią dieną, apie 13 val., Ignalinoje, Aukštaičių g., 52-ejų vyras sukėlė fizinį skausmą bendraamžei moteriai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Promilės

Liepos 26 d., apie 20.57 val., Didžiasalyje, Agarinio g., 49-erių vyras neblaivus vairavo automobilį FORD FOCUS (2,54 prom.). Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tą pačią dieną, apie 22.43 val., Ignalinoje, Sporto g., neblaivus 20-metis vyras vairavo automobilį AUDI A8 (2,00 prom.). Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir patalpintas į Utenos AVPK areštinę.

Po avarijos

Liepos 23 d., apie 18.20 val., Mielagėnų sen., Bernotų k., Parko g., ugniagesiai gelbėtojai po eismo įvykio nuo važiuojamosios kelio dalies surinko išsiliejusius tepalus, sušlavė šiukšles, nuplovė kelio dangą.

Mirtis

Liepos 23 d., apie 9.09 val., N. Daugėliškio sen. rastas 48-erių vyro kūnas be išorinių smurto žymių. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje