Skip to content

Jei tokia tvarka, tai išties „esame dugne“

MI informacija

Vakar ryte paskambino Ignalinoje atostogaujanti moteris (pavardė redakcijai žinoma) ir papasakojo tokią istoriją.

„Vasara, atostogauju, todėl norisi ramybės, o jos kurortinėje Ignalinoje, panašu, nėra. Birželio 25 d. ir šiandien (liepos 27 d. – red.) ramų miegą ir poilsį 6.20 val. nutraukė žolę pjaunančių traktorių ir trimerių keliamas triukšmas Ažušilės–Draugystės gatvių sankirtoje prie karių kapinių. Ar mieste jau neegzistuoja higienos normos ir galima triukšmauti dar nė 7 val. nesulaukus?

Po didesnių liūčių miestas vietomis „plaukia“, internete pilna potvynio nuotraukų, nes užsikimšę kanalizacijos šuliniai. Užsikimšę nušienauta žole, kurios niekas negrėbia nei nuo šaligatvių, nei nuo šulinių dangčių, pušų spygliais.

Domina rajono, miesto gyvenimas, todėl skaitau „Mūsų Ignaliną“, straipsnius internete. Neseniai rajono meras rašė, kad „rajonas dugne“. Tai toks pasakymas apie savo rajoną, turbūt, pateisina ir esančią betvarkę? Jei jau dugne, tai galima bet kokia netvarka. Tokios betvarkės, kaip dabar, Ignalinoje dar niekada nebuvo…“

Dėl ankstyvo žolės pjovėjų keliamo triukšmo skundų redakcija yra gavusi ir anksčiau, tad gal laikas tuos žoliapjovius paprotinti ir priversti laikytis tvarkos – bent jau netriukšmauti anksčiau septintos ryto. Ir nušienautą žolę susigrėbti.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje