Skip to content

Pirmasis įvartis naujoje aikštėje – vicemero Juozo Roko

Susirinkusius taip pat pasveikino mero pavaduotojas Juozas Rokas, seniūnas Valentinas Rumbutis, Kultūros ir sporto centro direktorius Darginas Mikėnas. Visi jie dėkojo ir idėjos sumanytojas, ir įgyvendintojams: futbolo federacijai ir visiems pagalbininkams (ūkininkams, verslininkams, SĮ „Kompata“ darbuotojams), kurie prisidėjo įrengiant aikštelę. D. Mikėnas džiaugėsi, jog Ignalinoje yra vaikinų ir merginų futbolo komandos ir jis tikisi, kad jos augs, stiprės ir turės gerą ateitį. Aikštės privalumą vertino ir Ignalinos jaunimo treneris Tadas Bernotas. 

Visiems palinkėjęs gražios dienos ir puikių įvarčių į aikštelę pirmasis mušti įvarčio išėjo J. Rokas. Vicemerą lydėjo sėkmė, įkvėpusi ir čempionato žaidėjus.

Savivaldybės administracijos specialistas Artūras Česliokas patikino, kad tai puiki didelio ir net labai didelio projekto pradžia. „Tai tik pradžia. Kitais metais čia bus įrengtos tribūnos, apšvietimas, kad galėtų vykti naktiniai tarptautiniai futbolo turnyrai, vasaros stovyklos. Ši aikštė – ne tik profesionaliems sportininkams. Likusią vasarą smagiai čia laiką sportuodami gali leisti visi ignaliniečiai ir Tado Bernoto auklėtiniai“, – sakė A. Česliokas. 

Vicemeras J. Rokas šiek tiek atskleidė Gavio prieigų ateities planų. „Darbų numatyta daug, bet kol kas derinamos finansinės galimybės, deramasi su investuotojais. Paplūdimyje, aikštelėje palei Gavaitį ir Gavį jungiantį kanalą turi atsirasti poilsio namelių kompleksas ir gausybė pramogų ant vandens“, – sakė J. Rokas. 

Nors smėlis mūsų naujoje aikštėje pakankamai geras, dar planuojama aikštelės plotą papildyti kvarciniu smėliu, o patobulinus infrastruktūrą organizuoti ne tik įspūdingus naktinius mačus, bet kartu ir diskotekas, kas labai mėgstama jaunimo visame pasaulyje. „Aikštelės vieta tikrai puiki. Ir apskritai Ignalinoje labai gražu ir gera būti. Čia atvažiuoji kaip namo…“, – sakė V. Butkevičius. 

Ignalinoje rugpjūčio mėnesį dar vyks ir Lietuvos paplūdimio futbolo rinktinės stovykla.

Autorės ir L. Kovalevskienės nuotr. 

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje