Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

Degė grūdai

Rugpjūčio 7 d., 13.03 val. pranešta, kad Meikštuose džiovykloje dega grūdai. Atvykus ugniagesiams, grūdai degė metalinių konstrukcijų grūdų džiovykloje. Apdegė ir aprūko apie 20 t grūdų, iš vidaus ir išorės aprūko grūdų džiovykla. Įvykis tiriamas.

Rugpjūčio 7 d. Ignalinoje, Aukštaičių g., ugniagesiai gelbėtojai padėjo atidaryti buto duris. Viduje rastas susižeidęs asmuo, padėta jį pernešti iš buto ketvirtame aukšte į GMP automobilį.

Pabėgo „virusas“

Rugpjūčio 6 d., apie 14.50 val., iš savivaldybei priklausančių saviizoliacijos patalpų Ignalinoje pasišalino Afganistano pilietis (gim. 1992 m.), kuriam nustatyta užkrečiamoji liga COVID-19. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 277 str. 1 d.

Smurtas

Rugpjūčio 8 d., apie 11.36 val., Naujojo Daugėliškio sen. neblaivus (2.49 prom.) 52-ejų vyras smurtavo prieš neblaivią (2.95 prom.) 56-erių moterį. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir patalpintas į Utenos aps. VPK areštinę. 

Rugpjūčio 9 d., apie 15.10 val., Vidiškėse 55-erių vyras sukėlė fizinį skausmą kitam 39-erių vyrui. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje