Skip to content

Metalo lankstiniai – statybų sektoriuje aukštą vertę išlaikantys produktai

MI informacija

Metalo lankstiniai – paklausūs, labai plačiai naudojami gaminiai statybų sektoriuje jau daugelį metų. Platų metalo panaudojimo galimybių spektrą atveria šios unikalios medžiagos savybės – kietumas, tvirtumas, plastiškumas ir ilgaamžiškumas. Metalo lankstinių pasirinkimą lemia ir tai, kad šie gaminiai atrodo ne tik solidžiai, originaliai ir moderniai, tačiau taip pat yra funkcionalūs. UAB „Vytrolma“, sukaupusi ilgametę, daugiau kaip dviejų dešimtmečių, darbo patirtį metalo apdirbimo sektoriuje, remiasi išgrynintais darbo metodais ir technologijomis, nuolat tobulina žinias bei įgūdžius. Savo klientams gali pasiūlyti įvairiausius sprendimus ir, atsižvelgdama į klientų poreikius, padėti efektyviai įgyvendinti didžiausius projektus.

Metalo lankstymas ir kiti metalo apdirbimo būdai

Metalo lankstymas yra unikalus procesas, kurio metu deformuojamas metalas pasitelkiant specialią įrangą – programuojamas metalo lankstymo stakles. Metalo lankstymas reikalauja ne tik atitinkamos įrangos, tačiau taip pat ir specialių gebėjimų. Metalo lankstiniai gaminami naudojant metalo lankstymo stakles, kurios skiriasi tokiais parametrais kaip tonažas, galimas plotis, ašių skaičius ir kt. 

Skirtingų techninių charakteristikų metalo lankstymo staklės leidžia klientams pasiūlyti labai platų paslaugų spektrą: UAB „Vytrolma“ kiekvienam klientui pateikia idealiai jo lūkesčius atitinkančius sprendimus. Bendrovė skiria ypatingą dėmesį įrangai, kurią naudoja metalo lankstinių gamybai: teikia prioritetą moderniems, pažangiems variantams, leidžiantiems efektyviai optimizuoti metalo lankstymo procesus. 

Šalia metalo lankstymo, bendrovė teikia ir kitas metalo apdirbimo paslaugas: metalo karpymo, lyginimo, lazerinio pjovimo, perforavimo, taip pat, esant reikalui, presavimo įrenginiu į ruošinius įpresuoja reikiamas veržles ar varžtus.

Lankstinys gaminamas kruopščiai apdirbant metalą

Kiekvienas metalo lankstinys – unikalus gaminys, kruopščiai kuriamas pasitelkus modernius, pažangius sprendimus, leidžiančius efektyviai optimizuoti metalo lankstymo procesus. UAB „Vytrolma“, subūrusi kvalifikuotą ir solidžią patirtį įgijusią žmogiškųjų išteklių komandą, metalo lankstymo darbus atlieka inovatyvia technika, leidžiančia pasiekti geriausių rezultatų. 

Iki tol, kol lankstinys įgauna formą, apdirbimo metu metalas yra karpomas, lankstomas, jei reikia – perforuojamas, taip pat pjaunamas šiuolaikišku šviesolaidinio lazerio pjaustymo įrenginiu. Novatoriška įranga itin preciziškai pjaunami plieno, nerūdijančio plieno, vario, aliuminio lakštai, kurių storis siekia net iki 10 mm. 

Statybų sektoriuje paklausūs kokybiški metalo gaminiai 

Metalo gaminiai yra patvarūs ir ilgaamžiai, todėl būtent šios savybės ir išlaiko aukštą gaminių vertę bei kokybę. Lankstymo būdu apdirbant metalą galima sukurti netikėtų, unikalių sprendimų ar projektų: išskirtinių metalo gaminių, kiekvieniems namams ar pramoniniams interjerams bei eksterjerams suteikiančių solidumo ir originalumo. 

Metalo profiliai – tai bene populiariausi metalo gaminiai, kurie labai paklausūs statybų sektoriuje: atliekant logistikos kompleksų, sandėlių, angarų ir kt. statybų darbus. Įmonė klientams siūlo aukštos kokybės lakštinio metalo gaminius: fasadų kasetes, lameles, termopaneles ir kt., taip pat parenka tai, kas labiausiai tinka statinio fasadui.

Mūsų bendrovė pasitelkia visą reikalingą įrangą įvairiems profesionaliems ir kokybiškiems metalo lankstymo darbams atlikti: presus, stakles bei specialius įrankius, kurie leidžia suformuoti įmantriausius kraštus, siauriausius griovelius bei išlenkti norimą metalo formą.

Lakštinis plienas – pagrindinė medžiaga, naudojama gamyboje

Mūsų įmonės specializacija – aukštos kokybės metalo produkcija, naudojama statybose ir statybų pramonėje, kurios pagrindinė gamybinė medžiaga – lakštinis plienas. Gamyboje naudojamas nerūdijantis plienas ir DX51, S250GD+Z275, S350GD+Z275 cinkuotas lakštinis plienas. Priklausomai nuo statinio ar projekto, gamyboje taip pat naudojamas ir AW5005 H14/H22, AW5754 H111 markių aliuminis.UAB „Vytrolma“ atlieka metalo apdirbimo darbus tik su aukštos kokybės, tvirtomis, ilgaamžėmis ir patikimomis medžiagomis, o galutinis darbų rezultatas – aukščiausios vertės gaminiai. Iš lakštinio plieno pagaminti metalo lankstiniai pasižymi lengvumu, ilgaamžiškumu, tvirtumu, atsparumu korozijai ir yra greitai bei nesudėtingai montuojami.

Reklama: Metalo supirkimas

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje