Skip to content

Sodybos pasirinkimas: mitai ir faktai, kuriuos reikia įvertinti

MI informacija

Ieškant labiausiai tinkamos sodybos šventei arba paprastam savaitgaliui – reikia palyginti kuo daugiau skirtingų variantų. Juk ta pati sodyba prie Vilniaus yra labai įvairi, tad kiekvienas ir kiekviena gali rasti tą variantą, kuris geriausiai patenkina poreikius. Žinoma, dažniausiai reikia ieškoti to, kas Jums labiausiai tinka. Tokiu atveju galite būti ramus, kad savaitgalis arba šventė bus tokia, kaip Jums atrodo tinkamiausia. O mes taip pat pateiksime mitus ir faktus, kurie padės Jums suprasti – kaip teisingai rasti geriausią vietą vakarėliui.

1. Mitas – sodybos nuoma yra brangi paslauga.

Šiuo metu galima rinkoje rasti puikias sodybas, kurios suteikia galimybę praleisti savaitgalį gana pigiai. Kadangi šiuo metu konkurencija tarp jų vis labiau auga, natūralu, kad paslaugų kainos krenta. O tai labai džiugina klientus, kurie vertina, kad savaitgalis su draugais gali būti pigus, tačiau tikrai geros kokybės.

2. Mitas – sodybos netinkama vieta vestuvėms.

Sodyba yra puiki viena gražiausių gyvenimo šventei paminėti. Daugelis žmonių džiaugiasi, kad tai ne tik gana pigi galimybė paminėti gražiausią gyvenimo dieną, tačiau taip pat ir gauti visas svarbiausias, reikalingas paslaugas vienoje vietoje. Žinoma, tai džiugina, kadangi vestuvių metu dažniausiai tikimasi, kad viskas bus tobula iki mažiausių smulkmena.

3. Mitas – sodybos tik patalpos nuoma.

Lietuvių labai mėgstamos sodybos nuoma Kauno rajone suteikia galimybę gauti ne tik patalpas, kurioje galima minėti gražiausias gyvenimo šventes arba paprasčiausiai smagiai leisti laiką, tačiau taip pat ir gauti įvairias pramogas, kurios leis Jums dėl nieko nesukti galvos. Nuo pirties iki greta esančio ežero. Taip pat dažniausiai nuomotojai šventėms gali pasiūlyti ir profesionalią komandą, tad patiems neteks ieškoti nei muzikantų, nei kitų sferų specialistų.

4. Mitas – patiems reikia susitvarkyti.

Dažniausiai nuomos paslaugas teikiantys asmenys pateikia sutartį, kurioje yra tiksliai nurodoma – kas yra atsakingas už sutvarkymą po suteiktų paslaugų. Praktikoje dažniausiai tvarkymo darbai paliekami pačios sodybos savininko rankose. Tai reiškia, kad žmonės smagiai praleidžia laiką ir keliauja namo. Nereikia rūpintis jokiu tvarkymusi bei kitais darbais.

5. Mitas – sodybos nuomojamos tik trumpam laiko tarpui.

Šiuo metu rinkoje siūlomos sodybos yra labai įvairios, tad kiekvienas ir kiekviena gali rasti variantą, kuris jam labiausiai tinka. Svarbiausia atsiminti, kad kuo pasiūla yra platesnė – tuo didesnė tikimybė, kad kiekvienas ras jam labiausiai tinkamą variantą. Ir tai gali būti tokios sodybos, kurios dažniausiai pasirenkamos vienai nakčiai, kadangi labiausiai tinka šventėms, ir tuo pačiu tokios sodybos, kurios dažniausiai yra skirtos ilgiems savaitgaliais ir net kelioms savaitėms su gera kompanija. Jos dažniausiai paprastesnės, tačiau poreikiai būna patenkinami.

6. Mitas – sodybos Lietuvoje yra tik greta vandens telkinių.

Sodybų pasiūla mūsų šalyje yra labai plati, tad kiekvienas ir kiekviena gali rasti variantą, kuris jam tinka. O tai labai gerai. Ir jokio skirtumo, ar šventė yra minima, o gal paprasčiausiai ieškoma vietos, kur galima smagiai praleisti su artimais žmonėmis. Kiekvienas gali rasti tą variantą, kuris jam labiausiai tinka. Tik reikia daugiau dėmesio skirti smulkmenoms, palyginti jas, galiausiai, džiaugtis nuostabiu savaitgaliu.

Netikėkite mitais. Kiekvieną kartą, kai tik Jums kyla kokie nors klausimai – siūlome asmeniškai susisiekti su atsakingais žmonėmis, kurie teikia nuomos paslaugas. Esame tikri, kad tiek ir tereikia, kad pavyktų suprasti, kad tai – ypač vertinama ir mėgstama paslauga.

TV3 nuotr.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje