Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

Virto mašinos 

Spalio 22 d., apie 17.57 val., kelyje Ignalina–Didžiasalis (12,8 km) 66-erių vyras, būdamas neblaivus (1,16 prom.), neturėdamas teisės vairuoti, vairavo automobilį CITROEN XSARA, jo nesuvaldė, nuvažiavo nuo kelio ir vertėsi. Eismo įvykio metu nukentėjo kartu važiavusi 51-erių moteris. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Spalio 25 d., 16,30 val., Ignalinos sen., Poviliškės k., ant stogo apvirto automobilis „Škoda“. Atvykusi PGP atliko žvalgybą, nukentėjusių nebuvo, automobilio savininkas laukė atvykstančios tech. pagalbos. Važiuojamoji kelio danga buvo nušluota.

Vagystė

Spalio 13 d., apie 10 val., 46-erių vyras pastebėjo, kad Linkmenų sen., Dvariškių k., iš jam priklausančio ūkinio pastato pavogta 2 m3 uosio lentų. O spalio 16 d. pastebėjo, kad buvo įsibrauta ir į sodybos vidų ir pavogta 500 m grindų šildymo vamzdžio ir kt. Iš viso padaryta 1465 eurų turtinė žala. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Girtas ir be teisių

Spalio 24 d., apie 0.50 val., Ignalinoje, Laisvės a., girtas 32-ejų vyras (2,14 prom.), neturėdamas teisės vairuoti, vairavo automobilį „Opel Astra“.Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Smurtas

Spalio 16 d., apie 23.40 val., Ignalinoje, Aukštaičių g., neblaivus (atsisakė tikrintis girtumą) 40-metis vyras smurtavo prieš 66-erių moterį. Vyras sulaikytas ir patalpintas į Utenos aps. VPK areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Smurtas

Spalio 24 d., apie 16.40 val., Rukšiškės k. neblaivus (2,33 prom.) 50-metis vyras smurtavo prieš 58-erių moterį. Vyras sulaikytas ir patalpintas į Utenos aps. VPK areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.Gaisrai

Spalio 17 d., 21.17 val. pranešta, kad Ažušilės k. (Vidiškių sen.) dega pirtis. Atvykus ugniagesiams, ji degė atvira liepsna. Gaisro metu nudegė pirties stogas, sudegė perdanga, išdegė vidus, apdegė lauko sienos, sudegė viduje buvę namų apyvokos daiktai. Įvykis tiriamas.

Medis ant bėgiųSpalio 15 d. Dūkšto sen., Bėgūnų k., ant geležinkelio bėgių buvo nuvirtęs medis. Jį pašalino atvykę ugniagesiai gelbėtojai.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje