Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

Vagystė

Lapkričio 10 d., apie 14.15 val., pastebėta, kad įsibrauta į garažą Ignalinoje, Garažų g., iš kurio pagrobta: keturios žieminės padangos su diskais, benzininis trimeris ir kt.. Padaryta 300 eurų žala. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Policija ieško dingusio žmogaus

Zarasų rajono policija prašo visuomenės pagalbos, ieškant be žinios dingusios Žigitos Zigmantaitės (gim. 1970 m., žiūr. nuotr.). Moters gyvenamoji vieta – Rapkaučižnos k., Zarasų r.. Ji dažnai lankydavosi Zarasų mieste.

Mačiusius ar žinančius šios moters buvimo vietą, prašome pranešti Zarasų PK Veiklos skyriaus vyresniajam tyrėjui Vladui Matuliui, tel.: +370 700 60436, +370 678 05638 ar el. p. vladas.matulis@policija.lt arba skubios pagalbos tarnybų telefonu 112.

Smurtas

Lapkričio 10 d., apie 22 val., Kazitiškyje, Parko g., 21-erių vyras smurtavo prieš 51-erių vyrą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir patalpintas į Utenos aps. VPK areštinę.

Bebrų išdaigos

Lapkričio 10 d., 15.30 val. pranešta, kad Dūkšto sen., Bėgūnų k., prie pat geležinkelio bėgių yra bebrų apgraužtas medis, kuris pavojingai pasviręs. Atvykę ugniagesiai gelbėtojai medį supjaustė ir patraukė toliau nuo bėgių.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje