Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

Pasienyje

Ketvirtadienio vakarą VSAT Vilniaus pasienio rinktinės pareigūnai vykdė tarnybą pasienio ruože prie Vosiūnų kaimo. Maždaug už 2,5 km nuo sienos su Baltarusija pasieniečiai tamsoje pamatė einančius du vyrus. Abu nešėsi po ryšulį. VSAT pareigūnai juos sulaikė. Paaiškėjo, kad nešikai yra 22-ejų ir 23-ejų Švenčionių gyventojai. Jie gabeno 2000 pakelių cigarečių su Baltarusijos akcizo ženklais. Be to, švenčioniškis neturėjo asmens tapatybę patvirtinančio dokumento, kuris yra būtinas esant pasienio ruože.

Dėl neteisėto akcizais apmokestinamų prekių gabenimo kontrabandininkams pradėtos administracinės teisenos. Už tai jiems gresia baudos nuo 5200 iki 6000 eurų. Abu vyrai po apklausų paleisti. Cigaretės saugomos pasienio užkardoje.

Smurtas

Lapkričio 20 d., apie 17 val., Ignalinoje, Geležinkelio g., 48-erių vyras smurtavo prieš 57-erių moterį. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir patalpintas į Utenos aps. VPK areštinę.

Ugniagesių pastogėje

Lapkričio 19 d., 19.05 val. pranešta apie gaisrą Dūkšte, Geležinkelio g. Atvykus PGP, negyvenamo namo viduje degė šiukšlės. Gaisras užgesintas.

Lapkričio 22 d., 15.34 val., pranešta apie Ceikinių sen., Kandrotiškės II k. įklimpusią GMP. Reikalinga pagalba ištraukti. Atvykus į vietą, nebuvo galimybės privažiuoti, tad ugniagesiai gelbėtojai privažiavo iš kitos pusės ir GMP automobilį ištraukė.

Mirtis

Lapkričio 22 d., apie 13.24 val., Ignalinoje, Vilniaus g. rastas 74-erių moters  kūnas be smurto žymių. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje