Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

Avarijoje sužalotas žmogus

Lapkričio 23 d., apie 17.49 val., Dūkšteliuose, Jono Rustemo g., susidūrė automobilis „Audi A6“, vairuojamas 20-mečio vyro, ir sunkvežimis DAF su puspriekabe, vairuojamas blaivaus 68-erių Lenkijos piliečio. Atvykę ugniagesiai gelbėtojai pamatė tokį vaizdą: po susidūrimo lengvasis automobilis buvo šalia griovio, viduje sąmoningas vyriškis buvo prispaustomis kojomis. Rankomis buvo atstumtos metalo konstrukcijos, vyriškiui uždėtas kaklo įtvaras, jis ištrauktas iš automobilio ir perduotas medikams, išvežtas į gydymo įstaigą. Sunkiasvorio automobilio vairuotojas buvo sąmoningas, bet šoko būsenoje, pirmąją pagalbą suteikė medikų brigada. Po susidūrimo 60 m² plote buvo pažirusios sukės ir duženos, kelio danga nuvalyta panaudojus rankinį inventorių. Automobilio „Audi A6“ vairuotojas paguldytas į gydymo įstaigą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Ginklas

Lapkričio 23 d., apie 12.25 val., Biržiniškės k., tvarkant kluoną, rasta ginklo dalis.

Promilės

Lapkričio 25 d., apie 18.55 val., Ignalinoje, Geležinkelio g., neblaivus (2,65 prom.) 36-erių vyras, vairuodamas automobilį OPEL ASTRA, atsitrenkė į geležinkelio pervažos atitvarus ir pasišalino iš įvykio vietos. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į Utenos aps. VPK areštinę.

Smurtas

Lapkričio 25 d., apie 18.30 val., Naujojo Daugėliškio sen., Ožionių k., neblaivus (2,77 prom.) 43-ejų vyras smurtavo prieš neblaivią (2,55 prom.) 55-erių moterį. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į Utenos aps. VPK. 

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje