Skip to content

Laiškai iš Niujorko: kai sapnai išsipildo

MI informacija

Antradienį rašėme apie jau garsų ir žinomą Lietuvoje žurnalistą Paulių Gritėną, kurio žurnalistinis kelias prasidėjo „Mūsų Ignalinoje“. Šiandien spausdiname taip pat buvusios „Mūsų Ignalinos“ bendradarbės Simonos Smirnovos laišką, kuri gyvena ir kuria JAV, Niujorke. Ji nuolat rašo laiškus redakcijai, kuriuose džiaugiasi savo kūrybiniais pasiekimais, atsiunčia nuotraukų. Šįkart ji rašo:

„Džiaugiuosi galėdama pasidalinti, kad viena didžiausių mano svajonių ką tik išsipildė! Siunčiu šį laišką iš savo naujo buto Manhetene. Aš visada norėjau būti visą laiką dirbantis muzikantas ir menininkas, gyvenantis madingoje Manheteno vietoje, tiesiog užsiimantis savo darbu ir laisvai kuriantis! Ir dabar per šiuos 31-uosius savo gyvenimo metus tai tiesiog tapo realybe! Siunčiu nuotrauką su nauju pasirašytu kompaktiniu disku naujuose namuose. Kaip matote fone, aš vis dar kuriu!

Kita svajonė, kuri netrukus išsipildys, yra mano naujas albumas, kuris oficialiai pasirodys 2020 m. gruodžio 30 d. Jį bus galima įsigyti „ iTunes“, „Spotify“, „Amazon Music“, „Deezer“, „Pandora“, „Bandcamp“ ir visose kitose pagrindinėse srautinio perdavimo platformose!

Fizinių kopijų galima įsigyti „Amazon“, „CD Baby“ arba tiesiogiai iš mano svetainės simona.smirnova@pb04.ascendbywix.com. Jei ieškote šventinės dovanos ir norite įsigyti fizinį kompaktinį diską su mano parašu, atsiųskite man tiesioginį pranešimą atsakydami į šį naujienlaiškį, o aš pasirašysiu ir išsiųsiu fizinį kompaktinį diską per 1–3 darbo dienos.

Kas toliau? Sausio 9 d. privataus albumo išleidimo vakarėlis Niujorke. Sausio 22 d. muzikinių vaizdo įrašų išleidimo renginys (internete).

Šventiniai linkėjimai iš Niujorko!“

Simona

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje