Skip to content

Kūno kojinės: erotiška ar vulgaru?

MI informacija

Kas yra kūno kojinės? Neviena moteris išgirdusi šią frazę suklustų ir neskubėtų iškart atsakyti. Taigi, drabužis – jei jį galime taip pavadinti – įdomus ir tokį rastume toli gražu ne kiekvienos moters spintoje. Vizualiai jis tikrai primena stilingą, dailią kojinę. Tik… ne kojoms, o visam kūnui. Taip, perskaitėte teisingai. Dažnai katės kostiumu vadinamos kūno kojinės yra iš peršviečiamo, tinklinio audinio, jos nepriekaištingai aptempia visą kūną, išryškindamos kiekvieną linkį. Daugelis tokių kojinių turi atviras intymiąsias zonas, kas dar labiau sustiprina erotikos efektą.

Ar tikrai vulgaru?

Konservatyvesnių pažiūrų damos tik pakraipytų galvą ir „nurašytų“ kūno kojines prie vulgarių apdarų. Tačiau ar tikrai taip? Pirmiausia, tokios kojinės nėra skirtos kasdienai – jų įprastai moterys nedėvi po suknele, kuria vilkėdamos keliauja į darbą, nesirengia jų ir po laisvalaikio drabužiais. Kūno kojinės turi savo paskirtį – jos skirtos gundyti, žavėti, vilioti, provokuoti ar tiesiog nustebinti partnerį.

Drąsiai papildykite savo garderobą pirmąja kūno kojine, o jei tokių jau turite, galbūt metas joms į draugiją priimti dar vieną? Pasipuoškite tokiu drabužėliu miegamajame, leiskite partneriui grožėtis Jūsų kūnu pro permatomą, tačiau šiokią tokią paslaptį išlaikantį tinklinį šydą. Tokiomis aplinkybėmis dėvimos kojinės kūnui tikrai neatrodys vulgariai, anaiptol, leis pasijusti tobula gundymo meistre, traukiančia, jaudinančia, egzotiška ir drauge elegantiška.

Kūno kojinių įvairovė

Jei nuspręsite įsigyti šį seksualumu alsuojantį drabužėlį, turėsite plačias pasirinkimo galimybes. Bene esminis kriterijus yra modelis. O pastarieji gali būti skirtingi:

* Vientisa kojinė arba iš atskirų dalių. Nors didesnę daugumą asortimento sudaro vientisos kūno kojinės, tačiau galite rasti nemažą pasirinkimą modelių, sudarytų iš bodžio ir ilgų kojinių, taip pat tokių, kur viršutinė dalis ir kojinės yra atskirtos, tačiau sujungtos plonomis audinio juostelėmis, dirželiais.

* Smulkaus arba stambesnio tankumo tinklinis audinys.

* Atviros zonos. Priklausomai nuo modelio, kūno kojinė gali turėti daugiau arba mažiau atvirų zonų, pavyzdžiui, intymiose vietose, krūtinės, pilvo, dekoltė srityje.

* Minimalistinis arba įmantresnis audinio dizainas. Kūno kojinės gali būti tolygaus audinio arba puošto išraiškingais raštais, ornamentais, nėriniais.

* Viršutinė katės kostiumo dalis gali turėti plonas arba storesnes petnešėles, uždarą dekoltė sritį.

* Nors didžioji dauguma kūno kojinių yra be rankovių, tačiau rasite ir tokių modelių, kurie turi ilgas rankoves.

* Spalva – svarbus kriterijus. Ne paslaptis, jog daugiausia prekyboje esančių kūno kojinių yra juodos – tai seksuali ir drauge universali spalva. Tačiau norinčios nevaržomo seksualumo ras ir raudonų modelių, o trokštančios suderinti seksualumą su romantika tokį įvaizdį įgyvendins vilkėdamos baltos spalvos kūno kojinę.

Gležnas audinys pasižymi tvirtumu

Iš pirmo žvilgsnio tinklinis kojinių audinys atrodo itin pažeidžiamas, lengvai plyštantis. Tačiau jei kojinę įsigysite iš patikimo pardavėjo, mėgausitės aukštos kokybės seksualiu drabužiu. Tvirtas, elastingas audinys garantuos ilgalaikį naudojimą ir reprezentatyvios išvaizdos išsaugojimą.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje