Skip to content

Kaip užtikrinti ilgą bei patikimą hidraulinio keltuvo tarnavimą?

MI informacija

Jei jūsų vykdoma veikla yra susijusi su automobilių remonto bei priežiūros darbais, tai jūsų dirbtuvėse turėtų atsirasti įvairūs įrenginiai ir vienas jų neabejotinai yra hidraulinis keltuvas. Šis įrenginys ne tik palengvins kai kurios jūsų veiklos darbo aspektus, bet ir užtikrins patogumą bei saugumą. Nesunku pastebėti ir tai, kad tokia investicija ne tik gerokai palengvins darbą, bet ir pareikalaus tam tikrų išlaidų. 

Na, o, kad nemažai kainavęs pirkinys tarnautų ilgai bei patikimai, verta žinoti, kokių svarbių detalių būtina laikytis, kaip organizuoti darbo procesą. Jau netrukus pasidalinsime itin svarbiomis įžvalgomis, kurios padės siekti šių tikslų, o kol kas primename, kad BDS hidrauliniai keltuvai yra puikus pasirinkimas visiems, kurie ieško kokybės bei protingos kainos santykio. 

• Pirmą kartą šiuo įrenginiu galima naudotis tik po to, kai atidžiai susipažinsite su techniniais reikalavimais, kuriuos pateikia gamintojas. Taip pat svarbu pasidomėti, kokius reikalavimus turi atitikti patalpa, kurioje bus laikomas šis įrenginys. 

• Kalbant apie hidraulinius keltuvus, labai dažnai galima išgirsti, kad jie yra pritaikyti itin įvairioms transporto priemonėms. Ir iš tiesų – jie puikiai tiks įvairių markių bei modelių automobiliams, mikroautobusams ir sunkvežimiams ar autobusams, tačiau šių keltuvų tikrai nereikėtų naudoti motociklų kėlimui. Šios rūšies keltuvai nėra pritaikyti motociklų kėlimui, todėl galite pažeisti įrenginį, paspartinti jo nusidėvėjimą ir, žinoma, lemti trumpesnį tarnavimo laiką. 

• Svarbu atsižvelgti ir į tai, kad transporto priemonės tipas nėra vienintelis vertintinas kriterijus. Nepamirškite atsakingai įvertinti ir keliamų transporto priemonių svorio ir pagal tai pasirinkite tinkamiausią keltuvą, pavyzdžiui, galintį iškelti 2, 3, 4 ar net daugiau tonas. 

• Pastebėjus, kad hidraulinis keltuvas tinkamai nebeatlieka savo funkcijos, o galbūt skleidžia triukšmą, iš karto reikėtų kreiptis į remonto specialistus, kurie galėtų įvertinti situaciją, identifikuoti problemą bei sklandžiai ją pašalinti. Nesiimkite atlikti remonto darbų savarankiškai, nes tokiu atveju iškyla didelė tikimybė tik dar labiau pabloginti situaciją, o hidraulinio keltuvo remontas dėl netinkamo elgesio, tikėtina, truks ilgiau ir kainuos brangiau. 

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje