Skip to content

Patikimas užuolaidų salonas – raktas į Jums tinkamų gaminių pasirinkimą

MI informacija

Svarstant apie būsimą namų stilių, svarbiu pasirinkimu tampa ne tik tinkami užuolaidų audiniai, karnizai bei kiti interjero akcentai, bet ir užuolaidų salonas. Patikimas, rinkoje gerai žinomas užuolaidų salonas gali pasiūlyti ne tik plačią aukštos kokybės, stilingų audinių įvairovę, tačiau taip pat ir profesionalias dizaino specialistų konsultacijas. Dėl šios priežasties, ieškodami audinių bei kitų interjero elementų savo namams, turėtumėte atsižvelgti ir užuolaidų salono pasirinkimą. 

Užuolaidų salonas Kaunas: gerai žinomas salonas siūlo platų užuolaidų pasirinkimą. Verta žinoti, kad patikimas, rinkoje gerai pažįstamas, ilgametę patirtį sukaupęs užuolaidų salonas Kaune ar kituose miestuose gali pasiūlyti platų įvairių užuolaidų pasirinkimą, įgyvendinantį individualius kiekvieno kliento lūkesčius. 

Atvykus į užuolaidų saloną Kaune ar kituose šalies miestuose, privalumu tampa tai, jog jame galite gyvai apžiūrėti parduodamą produkciją bei išsirinkti tinkamiausią užuolaidų medžiagos rūšį, spalvą, audinį bei atsižvelgti į prieinamą kainą.

Svarbu paminėti, kad garsiuose užuolaidų salonuose Kaune ar kituose miestuose parduodami užuolaidų audiniai dažniausiai yra atkeliavę iš žinomų, kruopščiai atrinktų užsienio tiekėjų, todėl salonai garantuoja aukštą užuolaidų kokybę bei ilgaamžiškumą. Tarp klientų populiarūs užuolaidų salonai siūlo itin plačią šių ir daugelio kitų užuolaidų audinių įvairovę: naktinių užuolaidų audinių; ,,Blackout“ ir ,,Dimout“ audinių, dieninių užuolaidų audinių, vaikiškos užuolaidų. 

Užuolaidų salonas Vilnius: populiarus salonas pristato ne tik didelę užuolaidų įvairovę. Žinomas užuolaidų salonas Vilniuje ar kituose didžiuosiuose miestuose gali pasiūlyti ne tik išskirtinius, stilingus, aukštos kokybės užuolaidų audinius, tačiau taip pat ir dėmesio vertą, visapusišką kitų interjero elementų asortimentą. Tai tampa ypač patogu, nes klientai gali visus reikiamus gaminius namams atrasti vienoje vietoje.

UAB ,,Iks Forma“, kuriai priklauso bene didžiausias užuolaidų salonas visoje Lietuvoje, siūlo labai didelį ne tik įvairių stilių, raštų, spalvų ir kt. paprastų naktinių, dieninių, taip pat nedegių, 100 proc. ,,Blackout“, ekologiškų, neišsitepančių, nesušlampančių ir pan. audinių pasirinkimą. Didžiulis užuolaidų salonas Vilniuje pirkėjams taip pat gali pasiūlyti stilingas interjero dekoracijas – įvairių tipų tradicinius ir modernius karnizus: lubinius, sieninius, o taip pat – išmanius, inovatyvius elektrinius karnizus. Užuolaidų salone Vilniuje taip pat galimas ir kitų kokybiškų, dailiai atrodančių audinių – nuo staltiesinių iki baldinių – įsigijimas. 

Klientų patogumui – užuolaidų salone Vilniuje, taip pat Klaipėdoje ir Kaune, nuolat palaikomas didelis prekių kiekis, todėl klientai tiek karnizus, tiek įvairius audinius gali atsiimti net ir tą pačią dieną. 

Esant poreikiui, užuolaidų salonas taip pat vykdo ir didmeninius užuolaidų bei kitų audinių internetu užsakymus – parduodami audiniai urmu.

Užuolaidų salonas Klaipėda: atvykę į saloną, darbą patikėkite specialistams. Nepriklausomai nuo to, kuriame mieste užuolaidų salonas būtų įsikūręs – užuolaidų salonas Klaipėdoje, Vilniuje ar Kaune, – garsi įmonė, dirbanti tiek su privačiais klientais, tiek su viešbučiais ar kt. projektais, savo klientams gali pasiūlyti ne tik aukščiausios kokybės gaminius, tačiau taip pat ir profesionalias specialistų paslaugas.

Ieškantiems unikalių interjero sprendimų, užuolaidų salonuose dirbantys ilgametę patirtį sukaupę profesionalūs dizaineriai konsultuoja dizaino klausimais, taip pat padeda skoningai suderinti dekoro elementus, taip siekdami sukurti nesikartojančias, išskirtines detales.

Ne paslaptis, kad ieškant audinių įvairiems interjero akcentams, sudėtinga nepaklysti tarp plataus prekių asortimento. Nenuostabu, juk siekiama sukurti unikalų namų įvaizdį.  Jau 25 metus veiklą plėtojanti UAB „Iks Forma“ maloniai kviečia atvykti apžiūrėti užuolaidų ir kitų audinių į užuolaidų salonus Vilniuje, Kaune bei Klaipėdoje.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje