Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

MI informacija

Gelbėjo medikus

Vasario 11 d., 5.31 val., ugniagesiai gavo pranešimą, kad Vidiškių sen., Abugalių k., pagalbos šaukiasi medikai.  Situacija: užklimpęs automobilis, baiginėjasi kuras, ekstremalus šaltis, niekur neranda pagalbos. Atvykę ugniagesiai gelbėtojai medikus išvadavo iš sniego ir šalčio nelaisvės.

Gaisras

Vasario 9 d. po pusiaunakčio gaisro pašvaistė nušvietė Mielagėnus. Apie 0.49 val. pranešta, kad miestelyje dega pirtis. Atvykus ugniagesiams, ji degė atvira liepsna. Buvo nutiesta 60 m magistralinė linija. Gaisro metu sudegė pirties viduje buvę namų apyvokos daiktai, išdegė ir buvo nuardyta apie 20 m² ploto perdangos, apdegė 10 m² sienos. Priežastys tiriamos.

Smurtas

Vasario 8 d., apie 9.13 val., 42-ejų moteris, gyv. Ignalinoje, Turistų g., pareiškė, kad dar vasario 4-osios naktį namuose vyras jai sukėlė fizinį skausmą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Mirtys

Sausio 6 d. rajone rasti du mirę žmonės, kūnai be smurto žymių: apie 13.10 val., Mažėnų k., rastas miręs 61-erių vyras, apie 19 val., Tverečiuje 66-erių miręs vyras. Abiem atvejais pradėti ikiteisminiai tyrimai mirčių priežastims nustatyti.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje