Skip to content

Kodėl čerpių stogas geriau nei skardinė danga?

MI informacija

Kuo dengti stogą? Su šiuo klausimu susiduria kiekvienas, statantis namus arba norintis juos atnaujinti. Pasirinkimas yra labai didelis. Tačiau kalbant apie populiariausius pasirinkimus, matyti, kad ypač daug dėmesio sulaukia skardine stogo danga bei čerpės. Jeigu ir jūs sprendžiate klausimą, kuriam iš šių pasirinkimų teikti pirmenybę, tikrai netrūksta priežasčių, kodėl čerpių stogas – geresnis pasirinkimas. 

Ilgesnis tarnavimo laikas

Ne paslaptis, kad vienas svarbiausių dalykų, ko yra tikimąsi iš stogas dangos, tai – ilgas tarnavimo laikas, nes niekas nenori pradėti atnaujinimo darbų jau po kelerių ar keliolikos metų. Taigi, jei jums svarbu, kad stogo danga ilgai išlaikytų puikią pirminę savo išvaizdą ir tarnautų ilgiau, čerpių stogas – kur kas geresnis pasirinkimas. Čerpė, lyginant su skardiniu stogu, tarnaus bent keliolika ar keliasdešimt metų ilgiau.

Lyjant lietui, nebus įkyraus triukšmo

Lietus mūsų šalyje yra itin dažnas reiškinys. Ir nors vieniems žmonėms lietaus barbenimas skamba lyg raminanti muzika, tikrai netrūksta ir tokių žmonių, kuriems šis garsas prilygsta įkyriam, erzinančiam triukšmui. Na, o nusprendus pasirinkti skardinę dangą, verta atminti, kad šis garsas skambės dar garsiau. Taigi, jei esate vienas iš tų, kuriam svarbi ramybė ir tyla namuose, tokiu atveju čerpių stogas yra geresnis pasirinkimas – ypač puikiai tiks bituminės, kadangi viena jų ypatybių yra garso prislopinimas.

Puikiai tiks klasikinio stiliaus pastatui

Na, o pabaigai belieka tik įvardinti dar vieną detalę: atminkite, kad klasikinio stiliaus pastatui nerasite geresnio pasirinkimo nei čerpės – jos taps ypač stilingu elementu.

Taigi, jei vis dar negalite apsispręsti, kam teikti pirmenybę, atminkite, kad čerpių stogas yra kur kas geresnis pasirinkimas, nes: ilgiau tarnaus, prislopins garsus (ypač įkyrų lietaus barbenimą), o taip pat – puikiai tiks klasikinio stiliaus namui. Daugiau apie šią stogo dangą, sužinosite užsukę į https://www.bmigroup.com/lt/naudingi-straipsniai/cerpinis-stogas-individualiems-poreikiams.

Na, o tiems, kurie pageidauja paprasto bei greito šio stogo dangos įsigijimo, taip pat egzistuoja puikus sprendimas – nepamirškite, kad čerpes stogui galite įsigyti internetu. Tai – ypač greita, patogu, be to, galėsite lyginti gaminių asortimentą ir kainas. 

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje