Skip to content

Biuro stalai konferencijų ir pasitarimų erdvėms: ką verta žinoti?

MI informacija

Planuojant įrengti komfortišką konferencijų ar pasitarimų erdvę, vienu svarbiausių pasirinkimų tampa biuro stalai. Tarptautinės baldų įmonės NARBUTAS ekspertai teigia, kad renkantis biuro stalus šioms salėms, ne ką mažiau nei jų dizainas, kokybė bei patvarumas, svarbus balansas tarp erdvės ir funkcionalumo. Specialistai pataria, ką dar verta žinoti įsigyjant biuro stalus konferencijų ir pasitarimų salėms. 

Inovatyvūs reguliuojamo aukščio biuro stalai pritaikyti pagal kiekvieno poreikius

Šiuolaikinėse įmonėse gana įprasta keisti darbo vietą, todėl inovatyvūs reguliuojamo aukščio biuro stalai – funkcionalus bei praktiškas pasirinkimas. Reguliuojamo aukščio biuro stalai suteikia galimybę kiekvienam prie jo dirbančiam darbuotojui pagal savo ūgį susireguliuoti stalo aukštį. Be to, modernūs reguliuojamo aukščio biuro stalai valdomi vos vieno mygtuko paspaudimu bei turi atminties funkciją, kurioje galima išsaugoti pasirinktus aukščio nustatymus. Reguliuojamo aukščio biuro stalai padeda rūpintis darbuotojų sveikata, jų fiziniu aktyvumu bei komfortu.

Dar vienas reguliuojamo aukščio biuro stalų privalumas – galimybė susikurti ne tik individualiam, tačiau taip pat ir komandiniam darbui pritaikytą komfortišką ofiso zoną. Reguliuojamo aukščio biuro stalus, esant poreikiui, galima patogiai sustatyti vieną šalia kito ir taip suformuoti funkcionalią bendradarbiavimo erdvę.  

Modernūs konferencijų stalai padės sukurti estetišką ir funkcionalią darbo erdvę

Konferencijų stalai – tai biuro stalai, specialiai sukurti bei pritaikyti konferencijų salėms, pasitarimų zonoms ir kt. bendradarbiavimo erdvėms. Skirtingų biuro baldų gamintojų siūlomi konferencijų stalai paprastai būna kelių formų: stačiakampio arba apvalūs. Dėl šios priežasties galite nesudėtingai išsirinkti tokius biuro stalus, kurie bus patogūs bei labiausiai tiks Jūsų ofiso erdvei. 

Verta paminėti, kad kai kurie biuro baldų gamintojai siūlo universalius konferencijų stalus, kuriuos, esant poreikiui, galima naudoti kartu su priestaliais. Tai praktiškas pasirinkimas, kadangi naudojant priestalius galima nesudėtingai suformuoti norimą darbo vietų skaičių. 

Konferencijų stalai – tai tarsi įmonės vizitinės kortelės dalis. Konferencijų stalai, kartu su visu konferencijų salės ar pasitarimų erdvės interjeru, klientams bei įmonės svečiams gali sudaryti solidų įspūdį apie Jūsų įmonę. Tiesios linijos, taisyklingos formos, skirtingi stalviršių storiai, prabangios natūralios dangos bei apdaila – tik išskirtinis dėmesys kiekvienai detalei padės sukurti solidumo ir išskirtinumo įspūdį. Modernūs konferencijų stalai, tinkamai priderinti prie esamo interjero, leis sukurti bet kokį stilių: šiltą ir jaukų, modernaus lofto dizaino ar dvelkiantį subtilia prabanga.

Pasitarimų stalai su ratukais – lankstus ir praktiškas sprendimas šiuolaikiniams ofisams

Neretai pasitaiko atvejų, kai reikia greitai vieną ar kitą biuro patalpą paversti funkcionalia konferencijų, pasitarimų erdve. Pasitarimų stalai su ratukais – lankstus ir praktiškas biuro baldų specialistų siūlomas sprendimas, puikiai pritaikytas dinamiškam darbo stiliui. Pasitarimų stalai su ratukais pasižymi universalumu, todėl juos galite lengvai pritaikyti bet kuriose ofiso patalpose: posėdžių, konferencijų, mokymų salėse ir kt. Be to, pasitarimų stalai su ratukais suteikia galimybę suformuoti tiek darbo vietų, kiek Jums reikia.

Šalia kitų privalumų, pasitarimų stalai su ratukais – praktiškas pasirinkimas, taupantis vietą. Pavyzdžiui, biuro baldų įmonės NARBUTAS prekių asortimente siūlomi inovatyvaus modelio FLIP-TOP pasitarimų stalai yra ne tik su ratukais, bet ir atverčiamais stalviršiais. Tokius pasitarimų stalus galėsite nesudėtingai perkelti į reikiamą vietą. Be to, platus šio produkto dangų ir spalvų derinių pasirinkimas leis išsirinkti variantus, geriausiai papildančius esamą biuro interjerą.

Daugiau: REGULIUOJAMO AUKŠČIO STALAS

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje