Skip to content

Potinkinės dušo sistemos: kokie jų privalumai?

MI informacija

Vonios kambarys įgauna vis didesnę reikšmę namuose, trinamos interjero dizaino ribos, tobulėja gamybos technologijos. Būtent dėl to šiuolaikiniuose vonios kambariuose vis dažniau galime sutikti potinkines dušo sistemas. ARSAN profesionalų komanda dalinasi jų privalumais. 

Vizualiai didesnė erdvė

Pirmiausia reikėtų konkrečiau išsiaiškinti, kuo pasižymi potinkinės dušo sistemos. Šie gaminiai, dar žinomi kaip sieniniai dušai yra montuojami po plytelėmis, visi vamzdynai ir pagrindinės jungiamosios detalės yra paslėptos sienoje. Šios dušo sistemos yra itin populiarios ypač mažesniuose vonios kambariuose, kuriuose reikia kuo geriau išnaudoti ribotą erdvę. Mažiau apkrautos erdvės optiškai atrodo kiek didesnės, tad jei net ir galite pasigirti erdviu vonios kambariu, dar didesnės erdvės pojūtis tikrai nepamaišys.

Sumontavus potinkinę dušo sistemą, išorinėje dalyje lieka tik esminės dalys: dušo galva, vandens paleidimo svirtis ir kiti mygtukai. Tai reiškia, kad laisvą plotą galite panaudoti kitiems daiktams: galbūt nuspręsite pakabinti dušo priemonių laikiklį ar muilinę, o gal sieną palikti tuštesnę ir taip išpildyti minimalistinį dizainą. 

Estetika ir lengva priežiūra

Potinkinės dušo sistemos taip pat yra puikus pasirinkimas minimalistiniam vonios kambariui.  Sieniniai dušai sukuria tvarkingos erdvės įspūdį ir tuo pačiu palengvina įrenginio valymą – jo priežiūra nereikalauja daug dėmesio. Nors šios dušo sistemos montavimas yra kiek sudėtingesnis ir reikalauja šiek tiek daugiau resursų, jie netrunka atsipirkti, ypač tuomet, jei kalbėsime apie estetinę pusę. Įvairiomis konstrukcinėmis detalėmis neapkrautas interjeras visuomet atrodo harmoningas ir elegantiškas, todėl vien potinkinis montavimo tipas suteikia išskirtinumo pojūtį. 

Vonios įrangos gamintojai siūlo platų potinkinių plokščių ir skirtingų dušo maišytuvų asortimentą, todėl lengvai juos priderinsite prie bet kokio interjero.

Dauguma sieninių vožtuvų yra suprojektuoti taip, kad juos būtų galima lengvai prižiūrėti atliekant techninę priežiūrą ir taisymą – dažnai pakanka tiesiog nuimti potinkinę dalį.

Atkreipkite dėmesį, kad norint įsirengti potinkinę dušo sistemą jau suremontuotame vonios kambaryje, galima pažeisti vonios plyteles. Dėl to potinkinės dušo sistemos įrengimas gali kainuoti brangiau. Tokio tipo dušą rekomenduojama rinktis tuomet, kai sienos dar nėra apklijuotos plytelėmis.Jeigu norite gyvai išgirsti profesionalią nuomonę ir išsirinkti visus poreikius atitinkantį variantą – kviečiame atvykti į ARSAN saloną, Lakūnų g. 51, Vilniuje.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje