Skip to content

Viena Jūsų verslo vertybių – tvarumo palaikymas? Tuomet rinkitės medinius padėklus

MI informacija

Dažnai pusiau juokais, pusiau rimtai yra sakoma, kad kiekvienas verslas – tarsi atskira karalystė, kurioje galioja saviti principai bei vertybės. Ir iš tiesų – nereikia būti verslo ekspertu, kad pastebėtum, kad skirtingi šios srities objektai deklaruoja skirtingas vertybes. Vis dėlto, taip pat nesunku pastebėti ir dar vieną detalę – daugėja verslų, savo veiklą vykdančių taip, kad būtų palaikomas vienas svarbiausių dalykų visame pasaulyje, būtent tvarumas. Taigi jei ir Jūs savo verslą norite vykdyti ne tik efektyviai, bet ir tvariai, teks pirmenybę skirti tam tikroms priemonėmis ir mediniai padėklai, naudojami prekių gabenimui ir sandėliavimui, neabejotinai yra viena iš jų. Kodėl? Kviečiame su susipažinti su svarbiausiomis priežastimis. 

Daugkartinio naudojimo

Visas pagalbines priemones bei elementus, kuriuos galima naudoti vykdant vienus ar kitus verslo procesus, galima suskirstyti į šias grupes: vienkartinio arba daugkartinio naudojimo. Dėmesį verta atkreipti į tai, kad kai kurie gaminiai tiesiog privalo būti naudojami tik vieną kartą, jog būtų užtikrintas saugus darbo procesas. Tačiau, kai kalbame apie daugkartinius gaminius, tai mediniai padėklai su EPAL žymomis yra ypač taiklus pasirinkimas – juos sėkmingai panaudosite šimtus kartus.

Atsparūs aplinkos poveikiui, todėl tarnauja ilgai

Papildant daugkartinio naudojimą svarbą, norisi akcentuoti dar ir tai, kad licencijuoti mediniai padėklai yra ypač atsparūs aplinkos poveikiui (pavyzdžiui, temperatūrų svyravimui ar  ultravioletiniams spinduliams). Tai tik dar kartą patvirtina faktą, kad jie tarnaus gamyboje ilgai bei patikimai.

Paprasta pašalinti pažeidimus

Būtų galima išvardinti daugybę įvairiems verslo procesams vykdyti naudojamus gaminius, kuriuose aptikus bent vieną pažeidimą, nelieka nieko kito, kaip tik juos išmesti ir pripažinti, kad gaminys yra nebetinkamas naudoti. Na, o medinės paletės, atitinkančios europietiškus standartus, tikrai yra išimtis – jų pažeidimus arba įskilimus pašalinti bus paprasta ir atlikus remontą šie gaminiai vėl galės būti naudojami apyvartoje. 

Akivaizdu, mediniai padėklai yra puikus pasirinkimas kiekvienam tvarumą vertinančiam verslui, kadangi juos bus galima naudoti labai daug kartų, jie tarnaus ilgai ir patikimai, o atsiradusius pažeidimams padėklų remontas atliekamas taip, kad jų kokybė prilygtų naujoms paletėms.

Tad pats metas investuoti į gaminius, sudarysiančius galimybę veiklą vykdyti tvariai bei atsakingai  saugant aplinką. 

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje