Skip to content

„Romnesa“ vėl atveria duris

Kaip nebūtų keista, bet karantinas verslui tapo ir motina, ir pamote: vienus pakylėjo, kitus gniuždo. Suklestėjo prekyba, ypač internetinės parduotuvės, miestuose – greito maisto restoranai išsinešimui. O tradiciniai restoranai, kavinės, viešbučiai patiria didžiulį nuopuolį, nemažai jų, sako, jau daugiau ir neatsidarys.

Mūsiškė „Romnesa“ yra tarp tų įmonių, kurias karantinas stipriai nuskriaudė. Šios įmonės savininkas Romualdas Spulis sako, kad nuo pernai metų vidurio gruodžio uždaryti trys jo restoranai ir trys viešbučiai, krito šakočių pardavimas. Tačiau įmonė išgyvena iš vidinių resursų ir valstybės skiriamų subsidijų. „Romnesa“ neatleido nė vieno darbuotojo (keli išėjo savo noru), prastovose esantys didžia dalimi išlaikomi gaunamomis valdžios subsidijomis. O gegužės 20 d. „Romnesos“ restoranas Strigailiškyje, kavinė didžiojoje „Maximoje“ ir viešbutis „Vila Romnesa“ (buvusi karčema) vėl atvers duris. Tas darbas dar karantino bus suvaržytas, bet jau darbas. Ką naujo žada atveriamos durys ir kokiu ritmu dirbs minėtos įstaigos, pasakoja įmonės savininkas R. Spulis.

– Karantinas prispaudė, bet kartu ir suteikė galimybę pagalvoti, kaip atsinaujinti, ką nauja pasiūlyti lankytojams. Į tas naujoves investavome arti pusės milijono eurų. Kas bus naujesnio? Daugiausia naujovių „Maximos“ kavinėje ir viešbutyje „Vila Romnesa“.

Kavinė išplėtė savo plotą, tačiau dirbs tik išsinešimui. Išsiplės ir asortimentas. Čia bus parduodamas restorane pagamintas maistas: sriubos, antrieji patiekalai. Jie bus teikiami pakuotėse be oro (įpakuoti su maistinėmis dujomis), namuose beliks tik juos pašildyti. Bus dar sušiai, burgeriai ir kt.

Daug naujovių „Vila Romnesa“. Ši įstaiga teikia apgyvendinimo paslaugas, tačiau veiks pirtis, kubilas, barbekiu zona, nuomojami elektriniai paspirtukai, čioperiai (lengvieji motociklai), barbekiu zonoje be tradicinių kepsnių bus šonkauliukų. Kiek vėliau įrengsime vaikų žaidimo aikštelę.

Restoranas kol kas lankytojus aptarnaus tik terasoje, maistą galima bus pirkti ir išsineštinai.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje