Skip to content

Atidarytas baseinas veiks visą vasarą

Parengta pagal www.ignalina.lt

Antradienį vėl atidarytas Ignalinos sporto ir pramogų centras. Pandemija daug ką išties apvertė aukštyn kojom: buvome įpratę, kad panašiu metu baseino lankytojams jau būdavo parodomas kelias link ežerų, sportuojantiems – aikštynai. Nuo lapkričio beveik jokių paslaugų neteikęs centras ir vasarą tikisi sulaukti lankytojų ir būti jiems reikalingas.

Ignalinos sporto ir pramogų centro vadovas Gintautas Guobys praėjusią savaitę gyveno pasirengimo nuotaikomis. Per žiemą tuščia buvo treniruoklių salė, baseine – nė lašo vandens, pirtys seniai nebekvepėjo vantom (nes ten jų ir naudoti negalima – red.). Kaip pasakojo G. Guobys, dar lapkritį lankytojams uždarytos durys  darbuotojus irgi išginė į prastovas, tad atgyjančios veiklos laukia ne tik paslaugų gavėjai, bet ir jų teikėjai. Jau penktadienį buvo pripildytas baseinas, tik vanduo jame dar buvo kiek vėsokas. Ignalinos mineraliniu vandeniu (atskiestu) bus užpildyta sūkurinė vonia, gero garo mėgėjus pakvies suomiška, turkiška ir rusiška pirtys.

Tiems, kas į pirtį ateidavo ne pramogai, o praustis, direktorius irgi turi gerų žinių: jau birželio 5 d. pirtis kvies jos išsiilgusius. Kadangi šioje pirtyje tradiciškai kas antrą savaitę renkasi vyrai arba moterys, birželio 5-osios pirtis lauks moterų. Tai dėl to, kaip juokavo centro vadovas, kad prieš karantiną paskutinieji prausėsi vyrai.

Naujam gyvenimui bunda ir centro viešbutis. Ir panašu, kad tuščias šis viešbutis nebus: jau dabar kone visai vasarai visos vietos jame užsakytos.

Birželio vidury jaunatviško šurmulio turėtų prisipildyti ir didžioji sporto salė. Rudenį joje buvo keičiamas stogas, grindų danga, šiuo metu apšiltinami pamatai, keičiama sienų apdaila. O jau beldžiasi jaunieji šokėjai iš Vilniaus.

Besidomintys Ignalinos sporto ir pramogų centro paslaugų kainomis, rasti jas gali oficialiame centro internetiniame puslapyje. G. Guobys sakė, jog centrą lankiusieji jas gal ir atsimena, mat kainos nesikeitė. Kartu priminė: tie, kas turėjo abonementus ir, prasidėjus karantinui, negalėjo gauti užsakytų paslaugų, jau nuo rytdienos kviečiami išnaudoti turimus abonementus.

Nuo šiol treniruoklių salės, baseino, pirčių lankytojai bus įleidžiami tik pro vienerias duris – iš Vasario 16-osios gatvės pusės. Nutarta, jog į Sporto ir pramogų centrą bus įleidžiami visi (ne tik Galimybų pasą turintys) lankytojai, užtikrinant srautų valdymą ir laikantis nurodymo skirti 20 m2 vienam paslaugos gavėjui. Tarkim, baseine ir pirčių komplekse, laikantis šių normų, vienu metu galės būti 43 asmenys. Į centrą reikia ateiti su kaukėmis, būtina laikytis saugaus atstumo.

Ignalinos sporto ir pramogų centro vadovas G. Guobys maloniai kviečia ignaliniečius ir miesto svečius naudotis centre teikiamomis paslaugomis. Jau antradienį lankėsi pirma grupė vaikų, besimokančių plaukti, o nuo birželio 7 d. centre gyvens ir treniruosis Panevėžio  triatlonininkai.

Nuotrauka ir parengta pagal www.ignalina.lt

PVC danga

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje