Skip to content

Kad tinkamiausias kėdes virtuvei išsirinkti būtų lengviau…

MI informacija

Tikrai netrūksta priežasčių, kodėl kėdės virtuvei, drąsiai galėtų būtų vadinamos vienu svarbiausių baldų visuose namuose. Juk būtent šiomis kėdėmis naudojamės net kelis kartus per dieną, be to, jos turi labai patogios, kad kelias valandas trunkantys pietūs, vakarienės ar tiesiog malonūs pašnekesiai prie kavos puodelio, būtų labai komfortiški. Dar daugiau, iš virtuvinių kėdžių tikimąsi ir itin puikaus estetinio vaizdo, o įmantrios formos ar išskirtiniais dekoro elementais puoštos kėdės, taptų originalia ne tik virtuvės, bet ir visų namų detale. Tačiau dėmesį verta atkreipti į tai, kad ir tai dar ne viskas – egzistuoja dar keli aspektai, kuriuos taip pat svarbu įvertinti, siekiant išsirinkti tinkamiausią gaminį. 

Kokias apkrovas gali išlaikyti baldas?

Vienas svarbiausių dalykų, kurį reikia ypač atsakingai įvertinti, siekiant išsirinkti tinkamiausias kėdes, yra būsimos apkrovos. Tai padaryti – ne taip jau ir sunku, tiesiog įvertinkite, koks bus šiuo baldu besinaudosiančių žmonių svoris ir pagal tai išsirinkite tinkamiausią baldą – atlaikantį iki 80 kg, iki 100 kg, iki 120 kg ar dar didesnes apkrovas. Ko gero, nereikia ir sakyti, kodėl tai yra taip svarbu – jei baldui teks didesni krūviai, nei jis iš tiesų gali atlaikyti, bus didesnė ir lūžių tikimybė, baldas greičiau nusidėvės. 

Kokios virtuvinės kėdės daugiausiai pareikalaus priežiūros?

Ne paslaptis, kad kiekvienas baldas reikalauja priežiūros, virtuvinės kėdės – taip pat ne išimtis, na, o tuo atveju, jei planuojama įsigyti net 6 ar 8 kėdes, tai toks pirkinys vėliau pareikalaus iš tiesų labai daug jūsų dėmesio. Taigi, prieš perkant, svarbu sužinoti, kokios virtuvinės kėdės daugiausiai reikalauja priežiūros. Dėmesio ir laiko daugiausiai prireiks dengtos (pastaruosius būtina itin kruopščiai valyti atsakingai parinktomis priemonėmis), o taip pat ir toms, kurioms turi užvalkalus  (juos teks reguliariai skalbti, džiovinti, lyginti). 

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje