Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

Padegta pavėsinė

Liepos 13 d., 3.11 val., ugniagesiai iškviesti į Vidiškes, Sodų g. Daugiabučio namo kieme degė pavėsinė. Gaisro metu sudegė visos pavėsinės degiosios konstrukcijos ir joje buvę daiktai. Išsaugotas 7 m atstumu esantis daugiabutis gyvenamas namas, išpilta 2 m³ vandens. Padaryta 875 Eur žala. Įtariamas padegimas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Brakonieriai

Per reidą Svirkų ežere, aplinkosaugininkai sulaikė du asmenis, žvejojusius statomuoju tinklu. Už neteisėtai pastatytą tinklą jiems surašyti administracinio nusižengimo protokolai ir gresia baudos nuo 120 iki 300 eurų. Taip pat paimti tinklai ir žvejyboje naudota medinė valtis. Asmenys žuvų sugauti nespėjo, nes buvo aptikti tik pastatę tinklus.

Melavo

Birželio 24 d., apie 19.10 val., Bėčiūnų k., 28-erių moteris melagingai iškvietė policijos pareigūnus ir melagingai pranešė, kad vyras smurtavo prieš ją. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Smurtas

Liepos 10 d., apie 22 val., blaivus 27-erių vyras smurtavo prieš neblaivų (1,94 prom.) 42-ejų vyrą. Šis atitinkamai parašė priešpriešinį pareiškimą, kad esą buvo viskas atvirkščiai. Abu vyrai sulaikyti ir patalpinti į Utenos aps. VPK ilgalaikio sulaikymo patalpas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. 

Liepos 9 d., apie 13 val., Vidiškėse, 58-erių vyras smurtavo prieš 53-ejų moterį. Vyras sulaikytas ir patalpintas į Utenos aps. VPK ilgalaikio sulaikymo patalpas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Liepos 12 d., apie 1 val., Ignalinoje, Laisvės g., neblaivus (girtumą tikrintis atsisakė) 38-erių vyras  smurtavo prieš kitą 74-erių vyrą. Pirmasis sulaikytas ir uždarytas į Utenos aps. VPK ilgalaikio sulaikymo patalpą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Liepos 11 d., apie 14.30 val., Ignalinoje, Aukštaičių g., 37-erių vyras sukėlė fizinį skausmą 75-erių moteriai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Anykščių policija ieško dingusio vyro 

Utenos apskrities policijos pareigūnai ieško dingusio be žinios Deivydo Čičirkos (gim. 1993 m.). 2021-07-13, apie 10 val., iš namų, esančių Anykščiuose, Kęstučio g., vyras išvažiavo dviračiu ir dingo be žinios. D. Čičirka (nuotr.) išvažiavo juodos spalvos su žaliais fragmentais dviračiu. Vilkėjo juodus šortus (šortų apačioje baltos juostelės) ir juodus marškinėlius trumpomis rankovėmis. Su savimi turėjo juodos spalvos kuprinę.   

Galinčius suteikti informacijos apie dingusį asmenį ar apie jo buvimo vietą, prašome pranešti Utenos aps. VPK Anykščių r. PK Veiklos skyriaus vyriausiajam tyrėjui Gintarui Rudokui, tel. +370 620 39420 ar el. paštu gintaras.rudokas@policija.lt arba skubiosios pagalbos tarnybų telefonu 112.

Atliekamas ikiteisminis tyrimas.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje