Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

„Audinė“ nuriedėjo į ežerą

Liepos 16 d., apie 0.30 val., Vidiškėse, prie Varnio ežero, nuo kalniuko į ežerą nuriedėjo automobilis, žmonių viduje nėra. Atvykus PGP, nuo kalniuko į ežerą nuriedėjęs lengvasis automobilis „Audi A4“. Panaudojus automobilinę gervę automobilis ištrauktas ant kranto, automobiliui atjungtas akumuliatorius. Ką gi, ir mašinoms karšta, ir jos maudytis nori…

Smurtas 

Liepos 15 d., apie 15 val., Ignalinoje, Ligoninės g., 25-erių vyras smurtavo prieš 54-erių moterį. Vyras sulaikytas ir uždarytas į Utenos aps. VPK ilgalaikio sulaikymo patalpą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Liepos 17 d., apie 15 val., Tverečiaus sen., neblaivus (3,54 prom.) 50-metis vyras sukėlė fizinį skausmą 51-erių moteriai. Vyras sulaikytas ir patalpintas į Utenos aps. VPK ilgalaikio sulaikymo patalpas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Liepos 18 d., apie 20.50 val., Ignalinoje, Vilniaus g., 27-erių vyras smurtavo prieš tokio pat amžiaus moterį. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Praneša ugniagesiai

Liepos 16 d., apie 15 val., ugniagesiai Rimšėje gesino du paliktus be priežiūros laužus.

Po 40 min. Pašvoginės k. įvyko autoįvykis. Ugniagesiai gelbėtojai nupjovė medžių šakas, kad techninė pagalba galėtų iš griovio ištraukti automobilį „Audi A6“. Jame žmonių jau nebuvo, sužeistas vairuotojas buvo išvežtas į ligoninę (nors yra sužeistų, policija apie šį įvykį nieko nepranešė).

Liepos 17 d. ugniagesiai gelbėtojai po audros Antagavėje iš nuvirtusio medžio nelaisvės vadavo elektros laidus. Vykstant, pakeliui pašalinti dar keli nuvirtę medžiai. Tos dienos vakare ugniagesiai dar daug kartų vyko šalinti nuo kelių audros išverstus medžius. 

Mirtis

Liepos 17 d. iš Linkmenų sen., Sidariškių vs., į VšĮ Santaros klinikas buvo pristatytas 85-erių vyras. Nuo patirtos traumos buityje jis mirė. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti. 

Asociatyvi nuotr.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje