Skip to content

2021 metų valgomojo stalų tendencijos

MI informacija

Kiekvienais metais baldų mados keičiasi. Norint neatsilikti nuo jų, svarbu nuolat domėtis naujomis tendencijomis. Šiais metais ypač įdomios valgomojo stalų mados. Norėdami sutaupyti jums laiko, kad nereiktų papildomai ieškoti informacijos, šiame straipsnyje jas ir aptarsime. Tad kas šiuo metu yra madinga valgomojo baldų srityje?

1. Formalios erdvės atsisakymas

Virtuvėje žmonės turi jaustis laisvai. Jei jaučiama įtampa – tikėtina, kad nebus nuoširdaus bendravimo tarp valgančiųjų. Būtent tokią atmosferą gali sukurti formali erdvė. Priklausomai nuo kambario dydžio, rekomenduojama stalą pastatyti taip, kad aplink jį būtų daug laisvos vietos kėdėms ir praėjimui, pavyzdžiui – virtuvės viduryje. Tokiu atveju erdvė atrodys atviresnė ir laisvesnė.

2. Apvalūs stalai vis dar madoje

Tokie baldai ypač tinka, jei turite nedidelį valgomąjį. Apvalūs stalai dažniausiai gali tilpti ten, kur netilps keturkampiai. Verta paminėti, kad jie yra skirti ne tik valgymui, bet ir jaukiems susibūrimams. Tad jei mėgstate tokius momentus, kai visi tarpusavyje šiltai bendrauja vienas su kitu, apsvarstykite įsigyti apvalų stalą.

3. Daugiafunkciniai stalai

Manoma, kad tendencija turėti kelių funkcijų stalą namuose greitai dar nesibaigs, nes tai yra ateitis. Kodėl jie tokie populiarūs? Įsivaizduokite, kad norinčių prisėsti prie stalo atsirado daugiau nei tikėtasi. Tokiu atveju apvalus stalas transformeris yra puikus sprendimas. Esant tik šeimos nariams, šį baldą galima laikyti suskleistą, o atvykus svečiams – išskleisti, kad prie jo tilptų visi.

4. Mediniai stalai

Mediniai baldai buvo, yra ir visada bus madingi. Nesvarbu, kokį interjerą planuojate sukurti, visada rasite tinkamą iš medienos pagamintą stalą. Tokie baldai pasižymi patvarumu, aukšta kokybe ir estetika. Tad tikėtina, kad pasirinkę tokį gaminį – nesuklysite.

5. Marmuras

Didžiausias iš marmuro pagamintų baldų privalumas – ypač patraukli išvaizda. Jūsų valgomasis išsiskirs iš kitų kambarių vien dėl jų. Be to, tokius gaminius lengva prižiūrėti, paprastai užtenka tik nuvalyti dulkes. 

Taigi, jei dar nenusprendėte, koks stalas tiktų jūsų valgomajame, bandykite vadovautis pateiktomis tendencijomis. Tokiu būdu galite sukurti interjerą, atspindintį 2021 metų interjero madas.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje