Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

Vagystė

Liepos 30 d., apie 12.40 val., pastebėta, kad įsibrauta į namą, esantį Dūkšte, Naujojoje g., iš kurio pagrobta: auksinė grandinėle, auksinis pakabukas, banko elektroninė mokėjimo kortelė. Padaryta žala – 200 eurų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Liepos 24 d., apie 17 val., 61-erių moteris į savo mobiliojo ryšio telefoną gavo SMS žinutę iš „SwedBank“, „Thoylong A/S“ nuorodą. Paspaudusi nuorodą prisijungė prie „SwedBank“ programėlės. Moteris pastebėjo, kad iš jos banko sąskaitos yra nuskaičiuota 540 eurų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Promilės

Liepos 31 d., apie 03.49 val., Ignalinoje, Liaudies g., sustabdyto patikrinimui automobilio AUDI A6 31-erių vairuotojui, gyvenančiam Atgimimo g., nustatytas 1,96 prom. girtumas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Rugpjūčio 1 d., apie 5.20 val., Ignalinoje, Ateities g., sustabdyto patikrinimui automobilio BMW 520 33-ejų vairuotojui nustatytas 1,74 prom. girtumas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Smurtas

Liepos 31 d., apie 7.20 val., automobilių stovėjimo aikštelėje Kaniūkų k., neblaivus (2,04 prom.) 24-erių vyras smurtavo prieš nepilnametę (gim. 2004 m.). Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į Utenos aps. VPK ilgalaikio sulaikymo patalpą.

Gaisrai

Liepos 28 d., 15.05 val., N. Daugėliškio sen., Češulėnų k., degė ražienos durpingoje pievoje. Gaisro metu išdegė 2 ha ražienų. Vanduo buvo vežiojamas 1 km atstumu iš atviro vandens šaltinio.

Liepos 30 d., 14.11 val., pranešta, kad kyla dūmai iš durpyno, pranešėjas mato iš tolo. Atvykus PGP, rasti pavieniai židiniai, degantys durpingoje pievoje. Gaisras likviduotas, panaudota 2,4 m³ vandens. Gaisro metu apdegė 1 ha durpingos pievos.

Liepos 31 d., 7.16 val, iš Meironų pranešta, kad ten dega pavėsinė arba ūkinis pastatas. Atvykus PGP, degė medis, užvirtęs ant medinio ūkinio pastato, 2 automobilių, savadarbio traktoriaus su priekaba bei kitų namų apyvokos daiktų. Sodyba negyvenama, turtas apleistas. Savininkas nustatinėjamas. Ūkinis pastatas nuo užvirtusio medžio sugriuvo visiškai ir sudegė (negalima nustatyti net kokio dydžio buvo). Abu automobiliai, seni „VW Passat“ (be valstybinių numerių, apardyti), savadarbiai traktorius ir priekaba (taip pat be valstybinių numerių). Gaisro gesinimui buvo nutiesta magistralinė linija 50 m atstumu iš ežero. Nuo gaisro apsaugoti 2 ūkiniai pastatai ir gyvenamasis namas, esantys 3–5 m atstumu nuo gaisravietės. Turto savininkas nežinomas. Įvykis tiriamas

Rugpjūčio 1 d. vakare Didžiasalyje degė pieva. Išdegė 10 arų žolės.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje