Skip to content

Svarbiausios detalės, kurios turi atsirasti Jūsų prieškambaryje

MI informacija

Įsirenginėdami naujus namus ar šiaip ieškodami interjero detalių daugiausiai dėmesio skiriame dideliems kambariams. Žinoma, dažnai toks noras priklauso nuo to, kur mėgstame praleisti nemažą dalį savo laiko. Kai kurioms moterims tai prieskoniais kvepianti virtuvė, kitoms ramybės oaze tampantis vonios kambarys. Taip per mažai pastangų skiriame kitoms patalpoms, kaip pavyzdžiui, prieškambariui, kuris iš tiesų įėjusiems svečiams apie Jus kaip asmenybę gali pasakyti labai nemažai.

Veidrodis

Dauguma mūsų klaidingai mąsto nusinešdami veidrodį į miegamąjį ar įrenginėdami tokį atributą sieninėje spintoje vonioje. Jei turite galimybę, pasistenkite įsigyti specialų veidrodį prieškambariui, kadangi taip sutaupysite begalę laiko. Juk nelakstysite per visus namus iki vonios su batais tam, kad pamatytumėte pilną savo atvaizdą, spręsdami apie naują aprangą bei kas joje puiku, o ką reikėtų pakeisti. 

Apšvietimas

Jeigu visgi nusprendėte nusinešti ar jau turite didelį veidrodį koridoriuje, tikrai norėsite tinkamo apšvietimo. Tai bus ne tik praktiškas sprendimas dėl geresnio matomumo, kai nerandate kokio nors konkretaus šaliko, bet ir suteiks ramybės jausmą. Rinkitės šiltai šviečiančias burbulines girliandas ant ilgo veidrodžio – tokia jauki šviesa bus pats tas vakare išlydint svečius. Kalbant apie rimtesnį apšvietimą, nepersistenkite ir visada atsižvelkite, kokio dydžio yra prieškambaris. Jei jis siauras, tiks ir pastatomi šviestuvai. Didesnei erdvei užpildyti šviesa rinkitės Jums mielo dizaino lubų šviestuvus.

Kilimas

Aišku, kad koridoriuje labai svarbu yra turėti patvarius baldus bei atrasti vietą visiems būtiniausiems daiktams, tačiau taip pat turėtumėte apgalvoti, kaip šiai vietai galima suteikti jaukumo bei užbaigtumo. Rinkdamiesi kilimą prieškambariui per daug nesukite galvos – tiks ir apvalėjantis (ypač, jei norite vizualiai padidinti šią erdvę), ir ilgas stačiakampis kilimas, kuris svetingai Jus pasitiks po ilgos darbo dienos. Žinoma, praktiškiausia yra rinktis sintetinės medžiagos kilimą, kadangi jis daug lengviau valosi, jame lieka mažiau dėmių. Juk nereikia apsunkinti sau kasdienybės, kai šis dekoro elementas yra koridoriuje ir jį patį pirmą sutinkame grįžę iš lauko.

Daiktų laikymo sistemos

Būtinai pergalvokite, kiek porų batų bei viršutinių rūbų įprastai mėgstate turėti po ranka, kiek vietos Jūsų namuose gali užimti spintos, kabyklos bei batų dėžės. Pagal tai susiplanuokite, kokio dydžio bei specifikų turi būti koridoriaus baldai ir pradėkite paiešką. Pravartu turint tokį planą užsisakyti asmeniškai suderintą daiktų laikymo sistemą – tikimybė, kad vaikščiodami parduotuvėje staiga atrasite idealių išmatavimų bei viską, ką Jums reikia, talpinančią spintą, yra ganėtinai maža.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje