Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

Mirtina akistata su briedžiu

Rugpjūčio 10 d., apie 4.42 val., kelyje Ignalina–Dūkštas ties Ligūnais Ignalinos kryptimi vykęs automobilis „Toyota“, vairuojamas 65-erių vyro, dešinėje kelio pusėje susidūrė su ėjusiu briedžiu. Po avarijos vairuotojas negalėjo išlipti iš mašinos, jį iškėlė atvykę ugniagesiai gelbėtojai ir perdavė medikams. Buvo atjungtas automobilio akumuliatorius, nuvalyta važiuojamoji kelio danga. 9.30 val. iš ligoninės pranešta, kad vairuotojas nuo patirtų sužalojimų mirė. Briedis po avarijos nugaišo.

Dūrė peiliu

Rugpjūčio 9 d., apie 20.42 val., Vidiškių sen., Prisieginės k., neblaivi (2,08 prom.) 53-ejų moteris peiliu sužalojo 44-erių vyrą, kuris paguldytas į ligoninę. Moteris sulaikyta ir patalpinta į Utenos aps. VPK ilgalaikio sulaikymo patalpą dėl sunkaus sveikatos sutrikdymo savo giminaičiui ar šeimos nariui. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Vagystė

Rugpjūčio 5 d., apie 14 val., pranešta, kad laikotarpyje nuo 2021-05-01 iki 2021-08-04, 16 val., buvo pavogta medinė valtis, kuri buvo prirakinta ant Dringio ežero kranto. Padaryta 200 eurų žala. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. 

Smurtas prieš vaikus

Rugpjūčio 4 d., gautas pranešimas, kad 29-erių moteris galimai naudoja fizinį smurtą prieš vaikus. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Rastas sprogmuo

Rugpjūčio 8 d., apie 15.54 val., miške Ignalinos sen., Pašvoginės k., rasti daiktai, panašūs į karo laikų sprogmenis. Įvestas planas SKYDAS. Nustatyta, kad rastos Antrojo pasaulinio karo laikų dvi SD-1 aviacinės bombos, kurios sunaikintos netoli Kazitiškio esančiame Azos smėlio karjere. Įvykis registruotas.

Praneša ugniagesiai gelbėtojai

Rugpjūčio 11 d., 3.09 val. pranešta, kad Bernotuose dega pirtis. Atvykę ugniagesiai rado apleistoje dviejų aukštų pirtyje degančias šiukšles. Jos užgesintos, ieškomas pastato savininkas. Gesinimui sunaudota 7 m3 vandens.

Rugpjūčio 11 d. vakare Ignalinos medikai kreipėsi pagalbos į ugniagesius gelbėtojus, kad šie ligoninės Priėmimo skyriuje nuo paciento nuimtų žiedą nuo sutinusio piršto. Pagalba suteikta, žiedas nukirptas. 

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje