Skip to content

Skanios košės kūdikiams nuo 6 mėnesių

MI informacija

Kuomet kūdikis sulaukia pusės metų amžiaus, metas pradėti primaitinti jį papildomai, šiam tikslui labiausiai tiks specialus vaikų maistas. Košės kūdikiams nuo 6 mėnesių gali būti labai įvairių skonių: su skirtingomis daržovėmis, vaisiais, žuvimi ar mėsa. Pasirinkimas labai platus ir priklauso nuo kūdikio poreikių, kuriuos ilgainiui, maitinimo metu pastebėsite. 

Skaitykite toliau ir atraskite pačius įvairiaus skonius ir natūralios, subalansuotos mitybos sprendimus 6 mėn. amžiaus ir vyresniems kūdikiams.

Įvairūs košių skoniai

Tam, kad nauja mityba būtų lengvesnė ir taptų lengviau atprasti nuo mamos pieno, košelės yra pagamintos labai gardžios, pasižyminčios skirtingais skoniais bei jų deriniais. Vaikai mėgsta šviežias daržoves, vaisius, mėsytę ar žuvį, skonis vaikystėje labai svarbus, todėl tėveliai turi pasirūpinti atrasti mėgstamiausius vaiko skonius.

Pradžioje tai padaryti gali būti nelengva, nes pusės metų amžiaus kūdikis dar bus nepratęs prie naujo maisto, atsisakys beveik visų košelių. Tačiau tai nereiškia, kad jų skonis jam nepatinka, su laiku jis apsipras, na o jeigu ir toliau atsisakys kokios nors košelės, tai reiškia, jog jam iš tiesų šis skonis netinka, todėl reikėtų pabandyti kitą.

Subalansuota kūdikio mityba

Ne tik skani, bet ir subalansuota turi būti kūdikio mityba, kad jo augančiam organizmui netrūktų jokių medžiagų. Taip ir yra sukurtos kūdikių košelės – pagal mėgstamiausius vaikų skonius, vaikų mitybos specialistų rekomendacijas. Įvairių skonių daržovės yra visiškai šviežios, daugelis iš jų gaunamos iš ekologiškų ūkių, todėl košės kūdikiams nuo 6 mėnesių yra 100% natūralios.

Jeigu kūdikis yra alergiškas tam tikriems maisto produktams, naudinga pasikonsultuoti su savo srities specialistais. Jie padės išsirinkti labiausiai kūdikiui tinkamus produktus, informuos, ko reikėtų vengti. Tuomet iš pateikto košyčių asortimento galėsite išsirinkti tai, kas tiks labiausiai.

Gardžios, įvairių skonių https://www.marmaluzi.lt košės kūdikiams nuo 6 mėnesių – atraskite platų košyčių asortimentą ir puikios kainos pasiūlymus. Tegul vaikas atranda naujus skonius ir pirmieji jo žingsniai į savarankišką mitybą būna malonūs, lengvi.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje