Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

Vagystė

Rugpjūčio 14 d., apie 20 val., 49-erių vyras pastebėjo, kad iš jam priklausančio ūkinio pastato, esančio Ignalinos sen., Zuikų k., pagrobta apie 1 tona grūdų. Padaryta 215 eurų žala. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Avarija be žmonių

Rugpjūčio 12 d., 7.44 val., ugniagesiams gelbėtojams pranešta, kad kelyje Vidiškės–Maksimonys yra nuo kelio į krūmus nuvažiavęs automobilis „Subaru Forest“. Prispaustų žmonių automobilyje nebuvo (nieko nebuvo, net vairuotojo), greitoji pagalba nekviesta, atjungtas akumuliatorius.

Nepageidautinas „nuomininkas“

Rugpjūčio 14 d., apie 11 val., 48-erių vyras pareiškė, kad jam priklausančioje sodyboje Dūkšto sen., Pažemiškio k., neteisėtai, prieš jo valią patekęs į gyvenamojo namo vidų, apsigyveno 45-erių vyras. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir patalpintas į Utenos aps. VPK ilgalaikio sulaikymo patalpą.

Smurtas 

Rugpjūčio 14 d., apie 14.40 val., Ignalinoje, Miško g., 61-erių vyras smurtavo prieš 56-erų moterį. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir patalpintas į Utenos aps. VPK ilgalaikio sulaikymo patalpą.

Gaisras

Rugpjūčio 13 d., apie 4.39 val. pranešta, kad Meironų k. dega medinis namas. Atvykus ugniagesiams, degė kaimo turizmo sodyboje esantis dviejų aukštų pastatas, dviem šalia stovintiems pastatams grėsė pavojus. Gaisro metu nudegė stogas, išardyta antrame aukšte buvusi palėpė. Apdegė iš lauko ir vidaus apie 30 m² medinių sienų, 1 aukštas sulietas vandeniu. Išgelbėti du gretimai buvę pastatai, 1 m ir 3 m atstumu. Įvykis tiriamas.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje