Skip to content

Prisegamos kojinės – seksualu ar vulgaru?

MI informacija

Kad ir kaip banaliai nuskambėtų, išorinis grožis vis dar yra svarbus, o ypač tada, kai kalbama apie madą ir stilių. Žinoma, kiekvienas šią funkciją suvokia skirtingai, todėl logiška, jog išsiskiria nuomonės. Ypač dideles diskusijas kelia prisegamos kojinės, kurios vieniems atrodo „skoningas prieskonis“ stiliuje, o kitiems – vulgarumo įsikūnijimas, kuris tik suteršia stilių.

Ar išties turiu jausti diskomfortą?

Visi žmonės yra skirtingi, todėl pykti, kad vienas mąsto vienaip ar kitaip – nereikėtų. Tiesa, kiekvienas turi teisę išreikšti savo nuomonę, tačiau ji turi būti racionali ir nepažeidžianti etikos normų. 

Dauguma žmonių, turi slaptų norų, tačiau kuklinasi juos išpildyti, nes mano: o ką gi pagalvos kiti?, todėl yra nusigręžiama ir gyliai užkapstoma ši svajonė. Dažnai tai būna įvairios erotinės prekės arba apatinis trikotažas, kurį renkantis fizinėje parduotuvėje gali išmušti raudonis. Dėka šiuolaikinio pasaulio, tam, kad galėtumėte nesikuklinti, nebijoti aplinkinių žvilgsnių ir ramiai sau išsirinkti – pasitelkiamos internetinės parduotuvės. Na, o dabar niekur nedingsite – prisegamos kojinės turi atsirasti jūsų spintoje! 

Taip pat nereikėtų gėdytis to, kas jums patinka. Juk kiekviena detalė leidžia jums atsiskleisti, būti tikruoju savimi ir leisti jaustis gerai savo „kailyje“.

Kam reikalingas kojinių diržas?

Kojinių diržas laikomas ne tik seksualumo ir žavesio priduodančiu elementu, bet ir suteikia patogumo. Jo pagalba galima prilaikyti įtemptas kojines, todėl raukšlelių ar nusmukimų – nebus. Taip pat kojinių diržų raštus galima derinti su kojinių, taigi turėsite visą susiderinusį rinkinį. Renkantis kojinių diržą, svarbu atkreipti dėmesį į tai, kokią kūno vietą norite išryškinti:

  • jeigu klubus, tuomet rinkitės žemesnio liemens diržą
  • jeigu liemenį, tuomet rinkitės aukšto liemens diržą
  • jeigu sustangrinti pilvo sritį, tuomet rinkitės korsetinį diržą.

Prisegamų diržų yra labai įvairiausių, todėl tikrai rasite, kuris jums labiausiai patiks. Jeigu mėgstate klasiką, galite rinktis diržą, kuris yra papuoštas juostelėmis arba nerinukais. Klasiško stiliaus diržai, dažniausiai pabrėžia figūros linkius, suteikia sukurti seksualumo įvaizdį. Na, o jeigu mėgstate jaustis laisvai, nevaržomai ir patogiai, galite rinktis permatomus ir plono audinio diržus. Tokio tipo diržai būna papuošti įvairiausiais kaspinėliais ir nerinukais, todėl tai nebus tik eilinis ir paprastas diržas. 

Tas, kas dievina ekstravaganciją ir išskirtinumą, gali rinktis iš odos imitacijos pagamintus kojinių diržus, kurie turi erotiškumo prieskonių.

Kaip prisegti kojines?

Prisegamos kojinės yra segamos prie diržo. Tam, kad taip padaryti, pasitelkiami specialūs dirželiai, kurie dažniausiai būna bendrame rinkinyje. Tai nėra nieko sudėtingo, todėl jas prisisegti bus išties lengva. Nesijaudinkite, dirželiai laiko tvirtai, todėl nepamesite savo prisegamų kojinaičių. Šie dirželiai yra reguliuojami (juos galima trumpinti ir ilginti), todėl prisitaiko prie įvairaus tipų figūrų. 

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje