Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

Skenduolį Lūšiai atidavė po dviejų parų

Rugsėjo 13 d., apie 11 val., kreipėsi 29-erių vyras, kuris teigė, kad 2021-09-12, apie 20 val., Palūšėje, Lūšių ežere, nuskendus jam priklausančiai valčiai, galimai nuskendo ir 49-erių vyras, gyv. Ignalinoje, Totorių g. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl asmens dingimo be žinios. Netrukus buvo iškviesti ugniagesiai gelbėtojai ieškoti nuskendusio žmogaus. Lūšiuose, 300 m nuo kranto, su valtimi buvo atliekama skenduolio paieška. Narai nerti galimybės neturėjo, kadangi paaiškėjo, kad vandens telkinyje 300 m nuo kranto yra 25 m gylis. Iš valties rankiniu inventoriumi bandyta aptikti žmogaus kūną, tačiau nesėkmingai. Nendrėse, keli metrai nuo kranto, rasti abu valties irklai.

Kitą dieną skenduolio paieška buvo tęsiama. Išžvalgytas ežeras tiek ant vandens, tiek po vandeniu, naudotas sonaras, bet nieko nerasta.

Rugsėjo 15 d. paieška vėl tęsta. Panaudojus sonarą, 7,5 m gylyje, 80 m atstumu nuo kranto buvo rastas nuskendusiojo kūnas. Jį ištraukė naras, dirbęs 38 min. Paieškose naudotos dvi valtys, sonaras ir komplektas narų įrangos.

Moteriškas smurtas

Rugsėjo 14 d., apie 23 val., Naujojo Daugėliškio sen., Janionių k., 45-erių moteris smurtavo prieš 48-erių vyrą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Moteris sulaikyta ir patalpinta į Utenos aps. VPK ilgalaikio sulaikymo patalpą.

1 komentaras

  1. šarkos cerška, kad Lūšiuose brakonieriavo dviese, vienas išplaukė, kitas paskendo..


Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje