Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

Sukčiai važinėja pilkos spalvos automobiliu

Rugsėjo 20 d. 74-erių Naujojo Daugėliškio sen., Šiūlėnų k. gyventoja pareiškė, kad apie 17 val. į nuosavo namo kiemą įvažiavo pilkos spalvos lengvasis automobilis. Į duris pabeldė moteris (apie 30 metų) ir paprašė pagalbos, nes sugedo jų automobilis. Nepažįstama moteris taip pat paprašė vandens atsigerti ir užėjo į namus. Kol namo šeimininkė bendravo lauke su vairuotoju ir kitais automobilyje buvusiais asmenimis, nepažįstamoji namo viduje užtruko keletą minučių. Kai tik moteris išėjo iš namo, tuojau pat automobilis „pasitaisė“ ir visas ekipažas išvyko nežinoma kryptimi.

Kai „svečiai“ išvažiavo, namo šeimininkė pasigedo aukso ir sidabro papuošalų. Padaryta turtinė 645 eurų žala. Dėl šio įvykio Ignalinos policija pradėjo ikiteisminį tyrimą ir prašo visuomenės pagalbos. Labai lauktų žinių iš gyventojų, pas kuriuos galimai taip pat buvo užsukę šie „svečiai“. Gal įsiminėte jų automobilio valstybinį numerį, o gal Jūsų kieme yra įrengtas vaizdo stebėjimas, kuris užfiksavo jų vizitą. Bet kokios informacijos laukia Veiklos skyriaus viršininkas Artūras Blaškauskas, tel. 8 700 65312. Išlikime budrūs! Apie įtartinus asmenis nedelsiant praneškite tel. 112.

Vagystės

79-erių moteris pareiškė, kad 2021-09-20, tarp 15 ir 18 val., Ignalinos sen., Sabališkės k., asmenys, atvykę automobiliu bei užėję į namus, pavogė 155 eurus. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Čia, ko gero, tie patys iš pilkos spalvos automobilio.

Kvaišalai

Rugsėjo 22 d., apie 19 val., Ignalinoje, Aukštaičių g., asmens apžiūros metu, pas neblaivų 39-erių vyrą (2,31 prom.) rasta haliucinogeninių, psichiką veikiančių grybų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir patalpintas į Utenos aps. VPK ilgalaikio sulaikymo patalpą.

Evakavo paklydėlį

Rugsėjo 22 d. vakare iš Rimšės sen., Nagėnų k. pranešta, kad reikalinga pagalba parplukdyti pasiklydusį žmogų. Valtimi kartu su policijos pareigūnais nuplaukta iki vietos, paimtas ir parplukdytas žmogus, naudota gelbėjimo valtis su varikliu, gelbėjimo liemenė, rankinis inventorius. Kadangi ugniagesiai nepraneša, kaip žmogus pasiklydo (?) ežere, tai galimai kalbama apie spanguoliautoją, pasklydusį Alksno ežero pakrantėse, kurį lengviau buvo parplukdyti vandeniu nei vesti sausuma per klampias vietas.

Asociatyvi nuotr.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje