Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

Įkliuvo ugniagesys

Lapkričio 10 d. Policijos departamentas paskelbė, kad pirmadienio rytą, 7.55 val., tarnybos metu 49-erių Ignalinos ugniagesiui gelbėtojui buvo nustatytas 2,21 prom. girtumas. Tai yra vidutinis girtumo laipsnis. Vyras nušalintas nuo pareigų. Be to, įtariama, kad tos pačios dienos rytą, apie 7 val., vyras, būdamas neblaivus, vairavo nuosavą automobilį. Surinkta medžiaga pagal Baudžiamojo kodekso straipsnį, numatantį atsakomybę už vairavimą išgėrus.

Avarija

Lapkričio 9 d., 9.44 val., į N. Daugėliškį buvo iškviesti ugniagesiai gelbėtojai. Atvykus PGP, rastas susidūręs lengvasis ir krovininis automobiliai, prispaustų žmonių nebuvo. Lengvojo automobilio „Honda CRV“ vairuotoja buvo perduota medikams, moteris buvo sąmoninga. Atjungti automobilių akumuliatoriai, nuvalyta kelio danga. Šis pranešimas gautas tik iš ugniagesių.

„Streikavo“ dūmtraukis

Lapkričio 8 d., 9.18 val., ugniagesiai iškviesti į gaisrą Antalksnėje, Alksno g. Atvykus PGP, gyvenamojo namo viduje buvo uždūminimas. Atlikta žvalgyba, išvėdintos patalpos, pabudėta, kol atvės kaminas. Įvykis tiriamas.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje