Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

Promilės

Lapkričio 21 d., apie 00.10 val., Rimšėje neblaivus (2.71 prom.) 31-erių vyras vairavo automobilį VOLVO. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. 

Lapkričio 21 d., apie 15.37 val., Sabališkės k. 28-erių vyras, būdamas neblaivus (2,43 prom.), vairavo automobilį „Audi A4“, nuvažiavo nuo kelio sankasos bei apgadino kelio atitvarus. Vyras sulaikytas ir patalpintas į Panevėžio aps. VPK areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Kontrabanda

Trečiadienį VSAT Vilniaus pasienio rinktinės pareigūnai patruliavo Senojo Janavo kaimo apylinkėse. Pasieniečiai miške pastebėjo du įtartinus asmenis, kurie nešė 8 žalios spalvos ryšulius. Ši vieta yra maždaug už 20 m nuo valstybės sienos su Baltarusija. VSAT pareigūnams iš tolėliau pareikalavus sustoti, vienas nešikas metė ryšulius ir spruko. Antrą neteisėto krovinio gabentoją pasieniečiams iškart pavyko sulaikyti. Pasieniečiai nustatė, kad tai yra 26-erių vietinis gyventojas. Patikrinus 8 maišus paaiškėjo, kad kontrabandininkai gabeno 2000 pakelių cigarečių, pažymėtų baltarusiškais akcizo mokesčio ženklais. Cigarečių vertė, įskaitant privalomus Lietuvoje sumokėti mokesčius, yra daugiau kaip 7 tūkst. Eur.

Tikrinant miško masyvą, netrukus buvo sulaikytas ir bėglys. Pasieniečiai nustatė, kad jis yra 47-erių Švenčionių r. gyventojas. Abu vyrai neturėjo leidimų būti pasienio ruože, kuriame įvesta nepaprastoji padėtis. Už akcizinių prekių gabenimą, pažeidžiant nustatytą tvarką, pažeidėjams pradėtos administracinės teisenos. Už tai jiems gresia baudos nuo 5,2 tūkst. iki 6 tūkst. eurų. 

Ugniagesių pastogėje

Lapkričio 19 d., 4.21 val., Dūkšto ugniagesiams pranešta apie gaisrą apleistame name Dūkšte, Geležinkelio g. Atvykus PGP, apleisto namo viduje degė šiukšlės. Atlikta žvalgyba. Gaisras užgesintas. 

Lapkričio 18 d., 16.17 val., Vidiškėse ugniagesiai gelbėtojai, dėvint vienkartinius pilnus apsauginius kostiumus, ligonis išneštas iš buto ir įkeltas į GMP automobilį. Korona?

Mirtis

Lapkričio 18 d., apie 7 val., ligoninėje mirė 63-ejų vyras, kuris 2021-11-17 buvo rastas kelyje Visaginas–Dūkštas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje