Skip to content

Kito pasirinkimo žmonija neturės

Šiame kare su virusu žus naivieji ir tiesiogiai protestuojantys prieš globalios sistemos sukurtus ribojimus – argumentavo žinomas Lenkijos gydytojas, privačiame pokalbyje „prie uždarytų durų“. Vienintelis kelias mąstantiems – ieškoti išminties, ir kiek dar įmanoma, kuo plačiau suvokti žmogaus prigimtį, kuo daugiau stiprinti savo sveikatą, kviesti ir raginti aplinkinius prie natūralaus imuniteto stiprinimo visomis natūraliomis priemonėmis, kurias sukūrė gamta. Atėjo laikas išminčiai ir nuolatiniam viešam kalbėjimui apie žmogaus sveikatą. 

Keletą dešimtmečių auginti įvairių sričių medicinos darbuotojai paskaitose labai daug girdėjo apie ligas ir labai mažai – apie sąlygas, kuriomis būtų neprieinama iki susirigimų. Sintetinė farmacija su greitu bet užmušančiu poveikiu, žmogaus ląsteles vedančiu į sumaištį ir neteisingų sprendimų priėmimą, įsigalėjo beveik visame pasaulyje, nustumdama į šalį visą, kas natūralu ir artima žmogaus organizmui. Nors oficialiai skelbiama, jog širdies kraujagyslių ligos yra epogejuje, tikrovėje dominuoja ir intensyvėja neregėtu greičiu onkologiniai susirgimai. Jei medicinoje detalizuojamos įvairaus vėžio rūšys, tai apibendrinus, tariant grubiau, vėžys yra nuodas, kuriam, patekus į organizmą, mūsų apsauginė sistema vedama iš rykiuotės. Visi produktuose naudojami konservantai palengva kaupiasi mūsų organizme, kol virsta tikra liga.

Jei prieš keletą dešimtmečių onkologine liga sirgo kas dešimtas, vėliau kas penktas, o greitai sirgs kas antras Europos valstybėse gyvenantis pilietis. 

Tokius mitybos ir gyvenimo būdo išbalansuotus žmonių organizmus, tikrina dabartinis virusas Covid-19. 

Ilgametė asmeninė praktika įrodė, kaip sunkiausi susirgimai įveikiami natūraliomis ir tikslingai gydytojo subalansuotomis priemonėmis. Taip, įveikiama nepagydoma Laimo liga, cukrinis diabetas ir kitos, taip vadinamos nepagydomos ligos. Paimkime pavyzdį, jei žmogus, turintis aukštą kraujospūdį, kreipiasi pas gydytoją, jam išrašomi vaistai, kuriuos privalo naudoti be pertaukų. Ar iškeliama ir panaikinama kraujospūdžio kilimo priežastis organizme? Ne. Blokuojama jos simptomatika ir išraiška. Blokuojamas SOS, kuris siunčia aplinkai pagalbos šauksmą, o liga vystosi toliau. Tai esminė šiuolaikinės farmacijos, kuriamos sintetiniu pagrindu, bėda. Gydymas natūraliais, žmogaus genetinei atminčiai artimais produktais veikia kitaip.

Žinote, asmeninė patirtis – nuolatiniame skubėjime įgytos sveikatos problemos ir bejėgiškumo jausmas ligoje, privertė plačiau atmerkti akis ir grįžti į natūropatiją, kaip vienintelį ir daug kantrybės reikalaujantį kelią pasveikimui. 

Kolegai pažadėjęs darbų imtis tuomet, jei pasveiksiu, privalėjau vykdyti duotą pažadą. Grįžęs į aktyvią veiklą, nuolatos aiškinu žmonėms apie natūralių dalykų svarbą aplinkoje, mityboje, gydyme. Dabartinė situacija pasaulyje tik ragina imtis išminties ir keisti daugeliui gyvenimo būdą. Reikia domėtis viskuo, kas natūraliai valo, stiprina, saugo mūsų organizmą – nuo paprasčiausių žolelių, kurias naudojo mūsų protėviai iki patvirtintų geros kokybės natūropatijos produktų. Vakcinos kuriamos sintetiniu pagrindu, mūsų ląstelės turi atmintį. Žinokite, organizme nieko nėra paprasta, o viskas – subtilu. Ateinančios viruso mutacijos įveikiamos tik geru imunitetu. Atsigręžkime į protėvių išmintį, nes kito pasirinkimo ateityje žmonija neturės. 

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje