Skip to content

Kaip išsirinkti drabužius internetu?

MI informacija

Kai kurios moterys išvis nenešioja sijonų ir suknelių. Pirma, jos yra įsitikinę, kad šie drabužiai joms netinka, antra, jos pastebi, kad vaikščioti su kelnėmis ar džinsais yra daug patogiau. Kartais jos linkę dėvėti sijonus ar kostiumus. Tačiau atminkite, kad tinkama suknelė padarys jus moteriškesnę, o kelnės ar sijonai su viršutiniu apdaru tiks ne visoms situacijoms. Todėl savo garderobe privalote turėti bent keletą suknelių visoms progoms – suknelės moterims.

Pirmiausia turite nuspręsti, kokiai paskirčiai ir kokios suknelės jums reikia – kasdieninei, vakarinei ar retkarčiais

Ši suknelė visada turėtų pabrėžti visas jūsų privalumus ir visiškai paslėpti visus jūsų figūros trūkumus. Pirmiausia turite pasirinkti jūsų kūną atitinkančią formą. Tinkamas stilius priklauso nuo charakterio tipo. Galimi penki formų tipai: „Kriaušė“, „Obuolys“, „Smėlio laikrodis“, „Stačiakampis“ ir „Apverstas trikampis“. Moterims, turinčioms „obuolio“ figūrą, visas perteklinis svoris kaupsis pilve, „kriaušės formos“ – daugiausia šlaunyse, o „smėlio laikrodis“ – ant krūtinės ar šlaunų. Moterims viršutinė „apversto trikampio“ dalis bus didesnė už apatinę, o „stačiakampyje“ nėra juosmens.

Taip, jei jūsų kūno tipas yra „obuolys“, tuomet negalite paryškinti juosmens. Geriausia rinktis laisvą suknelę iki kojų. Moterų, kurių liemuo yra platesnis, figūros priskiriamos obuolio tipui. Suprantama, kad juosmuo nėra ta dalis, kurią turėtų pabrėžti suknelės kirpimas ar papuošimai. Tai reiškia, kad neapsiriksite atsisakę diržų, raištelių ar kitų dekoratyvių elementų liemens srityje. Obuoliuko formos moteris gali atrodyti labai elegantiškai vilkėdama suknele su paaukštintu juosmeniu. Taip pat puikiai tiks po krūtine įliemenuotos suknelės. Renkantis suknelę, nebijokite atidengti lieknas kojas. Ir atvirkščiai – venkite ilgų, žemę šluojančių suknių, kurios vizualiai pridės dar daugiau apimties. Gili V formos iškirptė pritrauks žvilgsnį ir nukreips dėmesį nuo apvalumų, kurių nenorite akcentuoti.

Žmonėms, turintiems „kriaušės formos“ figūrą, stenkitės pridengti šlaunis. Geriausia rinktis platų sijoną, galintį paryškinti juosmenį. Kriaušės tipui priskiriamos moterys, kurių klubai yra išraiškingos formos, o pečiai siauri. Tokio sudėjimo moteris atrodys žavingai, pasirinkusi kelių nesiekiančias, A formos sukneles. Jūsų figūros privalumus geriausiai išryškins griežtesnio kirpimo suknios su itin aiškia apatine linija. Stilistai rekomenduoja vengti maišo tipo suknelių. Tokie modeliai anaiptol ne lieknina, o kaip tik priešingai – sukuria stambios ir beformės figūros vaizdą. Atkreipkite dėmesį ne tik į suknelės sukirpimą bei audinį, tačiau ir tokias detales kaip iškirptė.

„Smėlio laikrodis“ yra sėkmingiausias moterims. Jums tinka bet kokio stiliaus drabužiai. Tačiau geriausia rinktis tokią, kuri galėtų paryškinti juosmenį ir krūtinę.

Jei esate „apverstas trikampis“, jums labiausiai tinka platus sijonas. Jie padės suformuoti formą. Pabrėžkite liemenį susijuosdamos ryškesniu dirželiu. Dailiai atrodys suknelė su trijų ketvirčių ilgio rankovėmis. Geriau atsisakyti berankovių bei suknelių su petnešėlėmis. Taip pat geriau nepirkti suknelių su gausiai dekoruota viršutine dalimi. Masyvios apykaklės, įvairūs raukinukai bei stambūs raštai trauks dėmesį ir dar labiau pabrėš plačią pečių liniją.

Galiausiai „stačiakampę“ figūrą turinčios moterys turėtų kuo labiau pabrėžti liemenį. Todėl rinkitės sukneles siauru liemeniu ir sukneles su petnešėlėmis. Arba susiraskite dirželį, tinkantį konkrečiai suknelei.

Reikia paminėti, kad šio skaičiaus problema ne visada susijusi su antsvoriu. Moteris gali atrodyti nevisai stambi, tačiau pasirinkusi netinkamus drabužius gali stipriai sugadinti jos išvaizdą. Prie suknelės priderinkite ir tinkamus apatinius: https://www.miestomada.lt/31-seksualus-apatiniai.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje