Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

Sukčiavimas

Gautas draudimo bendrovės pareiškimas, kad vyras 2021-10-29, apie 17.03 val., Kazitiškyje 55-erių vyras vairavo nedraustą automobilį „VW Sharan“ ir susidūrė su automobiliu „Audi A4“, kurį vairavo 44-erių vyras. Šis po eismo įvykio, apie 18.29 val., savo automobilį apdraudė. Įtariama, kad eismo įvykio dalyviai tyčia eismo įvykio deklaracijoje įrašė tikrovės neatitinkantį eismo įvykio laiką, siekė pasipelnyti iš draudimo kompanijos ir gauti draudiminę 1159 eurų išmoką. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Gaisras

Lapkričio 30 d., 17.45 val., ugniagesiai iškviesti į Dūkšto Vilniaus g., kur degė individualus namas. Atvykus PGP, atvira liepsna degė medinio negyvenamo namo antras aukštas, stogas buvo įgriuvęs. Gaisrui gesinti vanduo vežiotas iš ežero, esančio už 2 km. Įvykis tiriamas.

Po vėjuotų dienų ugniagesiai-gelbėtojai šią savaitę daug kur laisvino kelius nuo užgriuvusių medžių. Juos likvidavo: Vidiškių sen., Betiškės k., Dūkšto sen., Taboro k. (čia pašalino net 21 medį), Ignalinos sen., Bėčiūnų ir Vėlionių k. (4 medžius) ir Ceikinių se., Triklotiškės k.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje