Skip to content

Šešioliktas „Auksinio proto“ sezonas baigėsi.

Rytis KAJĖNAS

Nepaisant šių dienų iššūkių, įvyko visi 14 suplanuotų „gyvų“ žaidimų 

Kovoje dėl pirmos vietos paskutiniame sezono žaidime užtikrintai laimėjo PRIETELIAI, tuo pačiu tapdami ir šešiolikto sezono Ignalinoje čempionais! Antrą vietą vakaro žaidime pasidalino VĖŽIUKAI (bendroje įskaitoje antri) ir RUMPELŠTILCHEN (bendroje įskaitoje treti). 

Kovoje dėl pirmos vietos paskutiniame sezono žaidime užtikrintai laimėjo PRIETELIAI, tuo pačiu tapdami ir šešiolikto sezono Ignalinoje čempionais!
Kovoje dėl pirmos vietos paskutiniame sezono žaidime užtikrintai laimėjo PRIETELIAI, tuo pačiu tapdami ir šešiolikto sezono Ignalinoje čempionais!

Pasibaigus žaidimui, Kęstas Žemaitis visų „Auksinio proto“ mylėtojų vardu dėkojo žaidimo teisėjui Ryčiui,  padovanodamas „Mūsų krautuvėlės“ prizą – maišą riešutų. Dėkota ir žaidimo vedėjui Matui. Jam įteiktas surinktas fondas iš komandų, taip pat linkėta toliau tęsti žaidimus naujame sezone nuo sausio 11-osios. 

Dar daugiau – susirinkusiuosius pasveikino Ignalinos rajono mero pavaduotojas Juozas Rokas. Jis visoms komandoms perdavė Ignalinos rajono savivaldybės dovanas (prizininkams – taures, o visoms komandoms – šakočius). Mielų dovanėlių įsteigė ir kiti žaidimo rėmėjai. Tai – Ignalinos kredito unija (baseino ir pirties prizai Ignalinos SPA žaidimo čempionams), „Mūsų krautuvėlė“ (mandarinų dėžės komandoms, užėmusioms 4–8 vietas), ūkininkai Danguolė ir Zigmantas Kajėnai (komandoms prizininkėms – „Auksinio proto“ stalo žaidimas ir „Auksinio proto“ knygos), viešbutis-restoranas „Žuvėdra“ (restorano dovanų čekis antrai vietai), UAB firma „Liepa“ (sieniniai kalendoriai trečiai vietai ir rėmeliai prizininkams) bei laikraštis „Mūsų Ignalina“ (3 mėnesių laikraščio prenumerata 3 vietai). 

Naujas „Auksinio proto“ sezonas – jau sausio 11 d. Tikiu, kad čia, Ignalinoje, ir vėl susirinksite taip gausiai, o žaidimo vedėjas Matas, pasitelkdamas naują pagalbininką, sėkmingai susitvarkys su laukiančiais iššūkiais. 

Būkite sveiki, draugiški ir jaukiai sutikite artėjančias šventes! 

Autoriaus nuotr. 

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje