Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

Promilės

Gruodžio 12 d., apie 1.45 val., Tverečiaus pasienio kontrolės punkte girtas 59-erių Baltarusijos pilietis (1,84 prom.), gyv. Minske, vairavo vilkiką SCANIA su puspriekabe. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į Panevėžio aps. VPK areštinę.

Smurtas

Gruodžio 12 d., apie 12.34 val., pranešta, kad 2021-12-11, apie 23 val., neblaivus 34-erių vyras (0,73 prom.) fiziškai smurtavo prieš nepilnametį (gim. 2008 m.). Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į Panevėžio aps. VPK areštinę.

Mirtys

Gruodžio 10 d., apie 11 val., šalia sodybos Čiūlėnų k. (Švenčionių r.) rastas 61-erių vyro, gyv. Ceikinių sen., Bujutiškės k., kūnas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Gruodžio 11 d., apie 10.35 val., Mielagėnų sen., Kėriškės k. sodyboje rasti du mirę žmonės: 64-erių vyras ir 48-erių moteris. Ant palaikų smurto žymių nepastebėta, tad mirties priežastis – neaiški. Tikimasi, kad ikiteisminis tyrimas pajudės į priekį, kai išvadą pateiks tyrimą atlikę teismo medicinos ekspertai. Pradėti ikiteisminiai tyrimai mirčių priežastims nustatyti.

Gaisras

Gruodžio 9 d., 7.33 val., ugniagesiams pranešta apie gaisrą Didžiasalyje, Medžiotojų g. Atvykus PGP, atvira liepsna degė gyvenamasis namas. Pastatas medinis, stogas dengtas bitumine danga, dūmų detektoriaus nėra. Gaisro metu nudegė apie 30 m² stogo, 6 m² perdangos, aprūko ir buvo sulieti namų apyvokos daiktai. Įvykis tiriamas.

Praneša ugniagesiai gelbėtojai

Gruodžio 12 d., 10.35 val., ugniagesiai gelbėtojai, pagal pranešimą apie esą ant Karačiunkos ež. (Dūkšto sen.) ledo įlūžusius ir galimai paskendusius žvejus, atliko žvalgybą ant ežero. Žmonių ant ledo nesimatė, tad buvo nuspręsta paiešką vykdyti po ledu. Vykdant paiešką, buvo gauta informacija iš policijos pareigūnų, jog ieškomi žvejai yra sveiki namuose. Paieška nutraukta.

Gruodžio 12 d., 13 val., Tverečiaus muitinės poste ugniagesiai gelbėtojai, panaudoję diskinį ir grandininį pjūklus bei rankinį inventorių, išpjovė vilkiko puspriekabės grindis, prapjovė 2 atsargines padangas ir nuėmė 1 kuro baką. Pasieniečiai ieškojo kontrabandos. Ar rado – nepranešama.

Asociatyvi nuotr.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje