Skip to content

Gerais darbais ir dėkingumu kuriame savo aplinką

Vieną dieną imi ir neprašytas pagelbėji žmogui bėdoje, ar padėkoji. Bandėte? Tikrai geras jausmas. O dar geriau, kad jis užkrečiamas. Taip, kaip gali nuvilnyti Covid-19 banga per pasaulį, dar greičiau gali nuvilnyti gerumo ir dėkingumo per Ignaliną, prasidėjusi vos įžiūrimu suraibuliavimu. 

Ignalinos policijos bendruomenės pareigūnai kartais taip pat leidžia sau filosofiškai pažvelgti į kasdienius dalykus. Jiems artima ir filosofo, rašytojo Viktorijos laikų polimato Džono Raskino mintis: „Mažai svarbu yra tai, ką mes galvojame, ar ką mes žinome, ar kuo mes tikime. Svarbiausia yra tai, ką mes darome.“  

Ignalinos policijos pareigūnai Romas Šimkūnas ir Andrius Teteriukovas pagelbėjo į bėdą patekusiai laiškininkei Virginijai Čeponienei, o ši nenutylėjo ir paleido dėkingumą į erdvę. 

„2022 m. sausio 18 d., važiuojant už Panižiškės kaimo (Ignalinos sen.) pas adresatą, įklimpau sniego pusnyje. Teko imtis kastuvo ir atkasti sniegą. Nuo pagrindinio kelio mane pastebėjo policijos ekipažas: Romas Šimkūnas ir Andrius Teteriukovas. Jie atvažiavo prie mano automobilio ir neprašomi padėjo. Išlaisvino mašiną iš pusnies ir savo mašina mane nuvežė pagal adresą. Noriu tarti nuoširdų AČIŪ pareigūnams, kurie be jokių prašymų padėjo bėdoje. Sėkmės Jums visur ir visada!“, – laiškininkė Virginija Čeponienė. 

Policijos bendruomenė dėkoja p. Virginijai už nuoširdžius palinkėjimus ir net pasidalijo su visuomene įvykio nuotrauka. 

Ignalinos policijos bendruomenės pareigūnų nuotr.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje