Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

Degė stulpas

Gruodžio 7 d., apie 23 val., Ignalinoje, viename Švenčionių g. name 48-erių vyras, būdamas neblaivus (tikrintis atsisakė), naudojo fizinį smurtą prieš 25-erių moterį, sukeldamas jai fizinį skausmą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir patalpintas į Panevėžio aps. VPK areštinę. 

Gruodžio 8 d., likus kelioms minutėms iki 18 val., didesnėje Ignalinos miesto dalyje dingo elektra, kuri vėl buvo įjungta maždaug po 35 min. Taikos g. degė elektros stulpas. Pasak ugniagesių, atvykus PGP, degė laidų izoliacinė medžiaga, ugniagesiai vandens pilti negalėjo dėl elektros įtampos, tad budėjo, kol atvyko ESO darbuotojai, o kol jie vyko, gaisras užgeso savaime. 

Girti jėgos žaidimai

Vasario 12 d., apie 19.33 val., Mielagėnų sen., neblaivi (2.08 prom.) 51-erių moteris, sulaikoma dėl smurto artimoje aplinkoje, pasipriešino Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Ignalinos rajono policijos komisariato Reagavimo skyriaus pareigūnams. Moteris aktyviais veiksmais vengė sulaikymo ir sukėlė fizinį skausmą vyresniajai tyrėjai. Moteris sulaikyta ir uždaryta į Panevėžio aps. VPK areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Vasario 12 d., apie 19.25 val., Mielagėnų sen., neblaivi (2.08 prom.) 51-erių moteris smurtavo prieš neblaivų (1,09 prom.) 28-erių vyrą. Smurtavusi moteris sulaikyta ir uždaryta į Panevėžio aps. VPK areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Čia, matomai, ir yra tas smurtas artimoje aplinkoje policijai pasipriešinusios moteriškės. 

Vasario 10 d., apie 20 val., Kazitiškio sen., neblaivus (2.76 prom.) 49-erių vyras smurtavo prieš neblaivią (2.19 prom.) 52-ejų moterį. Vyras sulaikytas ir uždarytas į Panevėžio aps. VPK areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. 

Vasario 11 d., apie 18.55 val., Mielagėnų sen., neblaivus (1.92 prom.) 52-ejų vyras smurtavo prieš neblaivią (2.08 prom.) 51-erių moterį. Vyras sulaikytas ir uždarytas į Panevėžio aps. VPK areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. 

Vasario 11 d., apie 21.30 val., Kazitiškio sen., konflikto metu du jaunuoliai sukėlė fizinį skausmą 22-ejų vyrui. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Vasario 13 d., apie 9.25 val., 45-erių moteris pareiškė, kad 2022-02-12, apie 18 val., Mielagėnų sen., Mėčionių k., jai sukėlė fizinį skausmą kita moteris. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

LRT nuotr. 

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje