Skip to content

Profesionalus rožinės gydymas lazeriu

MI informacija

Reikalingarožinės gydymas lazeriu? „Vivus Sanus“ klinikoje dirba daug patirties sukaupę, modernią gydymo įrangą naudojantys specialistai, kurie pasirūpins įvairiausių odos susirgimų gydymu ir visa reikiama pagalba su odos priežiūra susijusiais klausimais. Skaitydami toliau sužinosite apie klinikoje atliekamą rožinės gydymą bei kitas teikiamas dermatologijos paslaugas.

Kaip gydoma rožinė?

Rožinė – tai tokia lėtinė, uždegiminė odos liga, kuomet odą ima berti raudonis. Rožinės susiformavimas susijęs su sutrikusia kapiliarų ir kraujagyslių veikla. Įprastai rožinė pasireiškia veido odoje, nors kartais ir kitose kūno srityse – ant kaklo, krūtinės, pečių. Tai tikrai nepuošia odos, todėl šiuos požymius vertėtų kuo skubiau pašalinti. Ne vien dėl odos grožio, bet ir dėl sveikatos. 

Negydoma rožinė ilgainiui plinta ir darosi pavojinga odos sveikatai. Su laiku išgydyti ją tampa vis sunkiau, todėl vos pastebėję pirmuosius ligos požymius neatidėliodami kreipkitės į klinikoje dirbančius specialistus ir Jūsų susirgimais bus tinkamai pasirūpinta.

Vienas iš efektyviausių būdų gydyti rožinę yra daryti tai lazeriu. Pulsinis dažų lazeris padeda rožinės gydymui geriausiai, kadangi yra specialiai sukurtas šiam susirgimui įveikti. Šiuo lazeriu tuo pačiu gydomi išsiplėtę kapiliarai ar kraujagyslių dariniai. 

Procedūrų eiga

Atvykus į kliniką Jus pasitiks specialistai, kurie suteiks konsultacijas rūpimais klausimais. Kuomet bus nustatyta tiksli problema ir apgalvoti gydymo metodai, dermatologai neatidėliodami jų imsis. Specialus lazeris šiai dienai yra efektyviausias gydymo metodas, nesukeliantis žymesnių šalutinių veiksnių ir beveik visai neskausmingas.

Kiek tiksliai procedūrų prireiks norimam rezultatui pasiekti, įvertins specialistas, ištyręs Jūsų odos būklę ir nustatęs esamą situaciją individualios apžiūros metu. Paprastai išsiplėtusiems kapiliarams ir lengvam raudoniui pašalinti užtenka vienos ar dviejų procedūrų. Jeigu padėtis sudėtingesnė, raudonis labai ryškus, procedūrų gali reikėti ir daugiau atliekant ištisą jų kursą.

Visais atvejais, patyrę dermatologai pasirūpins atitinkamu susirgimų gydymu ir padės rasti Jums lengviausią sprendimą.

Rožinė ir kiti odos susirgimai daugiau nebekamuos Jūsų ir nebebus įkyri problema. Kreipkitės į klinikos gydytojus ir vėl galėsite mėgautis gražia bei sveika oda.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje