Skip to content

Kaip tinkamai pasirinkti kremą įdegiui?

MI informacija

Artėjant vasarai apnuoginame vis daugiau savo kūno. Todėl visai natūralu, kad norisi pasipuikuoti sveikai įdegusia oda. Vienas būdų odai suteikti sveiko spindesio – dirbtinis įdegis. Be įdegiui skirtų priemonių vargu ar išsiversite. Soliariumo kremai, savaiminio įdegio kremai, apsauginiai kremai nuo saulės – priemonės, kurių imame dairytis susirūpinę savo odos išvaizda. Tik kaip teisingai pasirinkti kokybišką kosmetiką? Šiek tiek plačiau apie tai. 

Australian Gold įdegiui skirtų priemonių privalumai

Lengvas įdegis maloniai traukia akį ir suteikia pozityvių emocijų. Tačiau derėtų nepamiršti ir odos apsaugos bei puoselėjimo. Australian Gold įdegiui skirtos priemonės puikiai susidoroja su tokia užduotimi. Tai profesionali įdegiui ir odai puoselėti skirta kosmetika, demonstruojanti šiuolaikišką požiūrį. Taigi, ką jums gali pasiūlyti Australian Gold? Ogi:

Australian Gold soliariumo kremai:

Apsauginiai losjonai nuo saulės,

Drėkinantys losjonai po deginimosi,

Soliariumo kremai veidui,

Drėkinamieji kūno kremai.

Australian Gold produktai praturtinti reikalingais odai vitaminais, antioksidantais bei nepakeičiamomis omega rūgštimis. Vyrauja nuomonė, kad vienoms kūno dalims reikia daugiau priežiūros. Šis teiginys teisingas tik iš dalies. Iš tikrųjų atsakingai rūpintis reikėtų visu kūnu. Todėl Australian Gold priemonių asortimentas toksai platus. Rasite priemonių bet kuriai kūno daliai: nuo veido, kaklo, rankų iki nugaros ir kojų.

Kodėl būtina naudoti įdegio kosmetiką soliariumuose?

Šis klausimas užduodamas gana dažnai. Pirmiausia – greičiau įdegsite. Antra – įdegio kremai sutrumpina deginimosi laiką. Juk soliariumo teikiami malonumai nėra tokie jau visai nekalti. Kas per daug, tas nesveika – byloja posakis. Sutrumpintas laikas, praleistas soliariume, apsaugos nuo bet kokios grėsmės perlenkti lazdą. Nors žmonės dažnai to neįvertina, tačiau specialistai teigia, jog svarbiausia įdegių kremo misija – apsaugoti odą. Antioksidantai neutralizuoja laisvuosius radikalus ir apsaugo odą nuo žalingo jų poveikio. Įdegio kremai maksimaliai drėkina odą ir apsaugo ją nuo išsausėjimo. Galiausiai – naudojant šiuos kremus įdegis laikysis gerokai ilgiau. Įdegio kremai skatina melanino gamybą ir užtikrina tolygų bei ilgiau išliekantį įdegį.

Ką reikia žinoti apie savaiminio įdegio priemonių naudojimą?

Savaiminio įdegio priemonę rinkitės atsižvelgdama į tai, kokio rezultato siekiate. Jeigu nesate įgudę šių priemonių naudotojai, geriau rinkitės tokias priemones, kurios įdegį suteikia palaipsniui, jos atrodys natūraliausiai. Įdegio putos laikomos lengviausiai kūną dengiančiu produktu, o purškiamas įdegis parankus norint pasiekti vietas, kurios yra sunkiai pasiekiamos. 

Labai svarbu  ne tik pasirinkti tinkamas įdegio priemones, bet ir prieš tai gerai paruošti odą. Todėl nušveista oda, atlikta depiliacija – tiesiog privalomos procedūros. Nepamirškite kruopščiai prižiūrėti odą ir po savaiminio įdegio kremo panaudojimo. Taigi, po savaiminio įdegio procedūrų, kasdien odą tepkite jūsų odai tinkančiu  drėkinamuoju kremu.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje