Skip to content

Gegužė astrologo akimis

Astrotarologė Jadvyga

Gegužė nenusileidžia prieš tai buvusiam mėnesiui, net pralenkia, nes pradeda ir baigia mėnesį pirma ir antra Mėnulio dienomis. Jau rašiau, kad pirma Mėnulio diena skirta tik planuoti, jokių naujų darbų nesiimti, atleisti skriaudėjams, užgavusiems dūšią, negalvoti apie blogį, kad nepritrauktumėte jo į savo gyvenimą.

Mėnesio pradžia, iki dešimtos dienos labai palanki visiems darbams, ypač susijusiems su komunikacijomis. Vėliau, maždaug iki birželio 3-ios, gali lydėti abejonės dėl gaunamos informacijos, pasitaikyti daugiau klaidų dokumentuose. Vertėtų visus dokumentus, prieš pasirašant, perskaityti kelis kartus. Labai pagalvokite prieš ką nors žadėdami, norėdami pradžiuginti, paguosti, kas labai sveikintina šiuo gan neramiu laiku, tačiau šiuo nenuspėjamu, apsunkintu užtemimų ir Lilit pozicijos, galimai negalėsite pažado išpildyti, kas dar labiau pagilins to žmogus skausmą.

Mėnuo, Venerai keliaujant Avino ženklu, nėra palankus investicijoms ar didesniems pirkiniams, tačiau gali skatinti trumpalaikius santykius, įsimylėjimus, išlaidavimą – būkime taupūs tiek jausmuose, tiek finansuose.

Žvaigždės žada vientisumą tarp vidinio ir išorinio pasaulių, daug originalumo, netikėtų įvykių gyvenime ir įtampos. Mylėkime save, nepasiduokime nerimui – tada gebėsime mylėti kitus, palengvinti jų gyvenimą.

Suprantu, kad visiems labai rūpi karas Ukrainoje, kurio niekas nesiima prognozuoti. Žvaigždės kol kas nieko nesako apie karo pabaigą, tik rodo didesnius šansus Ukrainai.

Kaip jau žinote, Marsas – karo dievas, jo pozicija Dvyniuose silpna iki gegužės 25-osios ir tai ramina, didina tikėjimą, kad Ukraina išlaikys. Kai Marsas pereis į Avino ženklą, jo padėtis iki liepos 5-os bus labai stipri, plius nesibaigęs poveikis užtemimo (05.16), tačiau tuo metu čia bus ir Jupiteris (didžiausia planeta Saulės žvaigždyne), kuris iškelia proto jėgą virš visko ir niekas negali jam sutrukdyti. Stiprėjant Jupiteriui, stiprėja ir Mergelės galios. Mergelės ženklas atsakingas už tvarką, protą ir teisingą pasirinkimą. Tai pats  protingiausias ir stabiliausias ženklas visame Zodiake (visų 12 ženklų rate).

Nebijokite savo veržlumo pradėti naujus ir tęsti senus darbus, sportuokite pagal savo sveikatos išgales.

Žinokite ir nekreipkite dėmesio į nerimą, tingumą, nepasitikėjimą savimi ir savo veikla – tai Merkurijaus, keliaujančio atbulai (05.10– 06.03), pasekmė.

Išskyrus šį laikotarpį, Merkurijaus ir kitų žvaigždžių būsime skatinami judėti į priekį, atsinaujinti. Visiškai išnaudokime Merkurijaus paramą moksluose, įsisavinant naujus įgūdžius, užmezgant naujas naudingas pažintis.

Nevertėtų pamiršti, kad Merkurijus yra ir vagių globėjas, tad būkime atsargūs. Šis mėnuo bus labai sėkmingas menininkams.

Gegužės 30-ąją įvyks Jaunatis Dvyniuose, turėsime begales laiko susiplanuoti visiems birželio darbams. Tai vienas iš pačių sėkmingiausių Mėnulio ciklų, jei tik vengsime išlaidavimo, lengvabūdiškumo ir abejotinų pažinčių.

Pabaigai – vyšnia ant torto: jei laikotarpiu tarp užtemimų (04.03–05.29) sutiksite naują žmogų ir užmegsite santykius, tas žmogus darys gan stiprią įtaką jūsų likimui. Sėkmės.

P. S. Šios prognozės sudarytos specialiai „Mūsų Ignalinai“

Pagarbiai, 

astrotarologė Jadvyga

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje