Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

Sukčiavimas

Gegužės 1 d. 46-erių moteris, gyv. Dūkšte, Vasario 16-osios g. pareiškė, kad 2022-05-01, nuo 14.50 iki 18.35 val., bendraujant su pardavėju internetinėje prekybos svetainėje, vėliau tęsiant susirašinėjimą elektroniniu paštu – iš jos apgaulės būdu pasisavinta 500 eurų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Vagystė

Gegužės 2 d., apie 11.20 val., pastebėta, kad iš 61-erių vyrui priklausančių namų, esančių Ignalinoje, Budrių g. garažo, pagrobtas smūginis suktuvas DEWALT su priedais. Padaryta žala – 400 eurų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Avarija

Gegužės 3 d., apie 11.30 val., Vidiškėse susidūrė automobiliai „Volkswagen“ ir „Chevrolet“ (policijos pranešimo apie tai nebuvo, pranešė PGT). Buvo iškviesti ugniagesiai gelbėtojai. Atvykus PGP, prispaustų ir nukentėjusių žmonių nebuvo, žmonės buvo išlipę iš automobilių. Nuo važiuojamosios kelio dalies nuvalyti stiklai parankinėmis priemonėmis.

Gaisrai

Balandžio 29 d. Dūkšte, Dysnos g., vakare apie 23 val., degė pieva. Išdegė 5 arai.

Balandžio 30 d. N. Daugėliškio sen., Padysnio I k., degė pirtis (pranešta 19.24 val.). Gaisro metu nudegė pirties stogas, apdegė vidaus sienos ir apie 30 m² lauko sienų. Įvykis tiriamas.

Gegužės 1 d. žolė ir krūmynai degė Balandiškės k., Rimšės sen. Išdegė 80 arų žolės ir 40 arų krūmynų. Tądien žolė degė ir Paliesiuje (Mielagėnų sen.). Išdegė 5 arai.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje