Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

Sužalotas šūviu iš orinio šautuvo

Gegužės 7 d. bute Dūkšte, 29-erių vyras galimai oriniu šautuvu iššovė ir sužalojo 58-erių vyrą. Bute rastas ir paimtas daiktas, panašus į orinį šautuvą (be pavadinimo ir numerio) ir 125 šoviniai SUPER ak. OZTAY MAGNUM (4.5 mm). Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į Panevėžio aps. VPK areštinę.

Mina prie namų

Gegužės 11 d., apie 17.20 val., Rimšėje prie namų, žemės kasimo darbų metu rastas daiktas, panašus į karo laikų sprogmenį. Įvestas planas SKYDAS. Ugniagesiai gelbėtojai budėjo tol, kol atvyko J. Vitkaus inžinerijos bataliono išminuotojai.  Nustatyta, kad rasta II pasaulinio karo laikų minosvaidžio mina (82 mm). Sprogmuo sunaikintas Zarasų r., Sauliakalnio k. žvyro karjere. 

Smurtas

Gegužės 8 d., apie 16 val., Dūkšte, namo kieme 25-erių vyras smurtavo prieš dukart vyresnį 53-ejų vyrą. Pirmasis sulaikytas ir patalpintas į Panevėžio aps. VPK areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Gegužės 11 d., apie 15.30 val., namo kieme Didžiasalyje, konflikto metu neblaivus (2,16 prom.) 41-erių vyras smurtavo prieš 37-erių moterį ir 35-erių vyrą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Smurtautojas sulaikytas ir uždarytas į Panevėžio aps. VPK areštinę.

Gaisrai

Gegužės 9 d. Ignalinoje, Švenčionių g., degė medinė lauko virtuvė. Gaisro metu šis statinys ir jame buvę namų apyvokos daiktai sudegė visiškai. 

Tądien dukart vykta gesinti degančios žolės. Ažušilėje (Vidiškių sen.) vieno aro plote degė žolė ir šiukšlės, o Vėlūnų k. (Rimšės sen.) išdegė 20 arų žolės. 

Gelbėjimo darbai

Gegužės 11 d. ugniagesiai gelbėtojai du kartus padėjo įeiti į patalpas, kuriose buvo sergantys žmonės, negalėję patys atidaryti durų. Grikiapelėje (Linkmenų sen.) į vidų patekta per langą, po to atidarius duris įleisti medikai, padėta rastą moterį įkelti į GMP automobilį. Ignalinoje, Smėlio g., į butą taip pat patekta per langą, atidarytos durys ir rastas ligonis perduotas medikams.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje