Skip to content

Rugpjūtis astrologo akimis

Astrotarologė Jadvyga

Viskam vadovauja Liūto žvaigždynas, pasižymintis žaismingumu, taurumu, dosnumu, energingumu, gebėjimu valdyti, kurti, džiaugtis.

Deja, dėl blogai aspektuojamos Saulės, į paviršių iškils despotiškumas, išpuikimas, blogės santykiai tarpusavy ir stiprės masių nepasitenkinimas, daugiau bus gaisrų, avarijų, sprogimų.

Marso jungtys su Rachu ir Uranu duos nekontroliuojamos energijos antplūdį – ieškosim nuotykių ir pavojų, patiems nekantriausiems didelė nelaimingų atsitikimų tikimybė vairuojant, muštynėse. Mūsų energija liesis per kraštus, kartais net sunkiai suvaldoma. Sustiprės kova už idealus iki savisaugos instinkto praradimo. Paguoda – energija padeda vystymuisi.

Pasinaudokim visu geru, ką gali duoti šis mėnuo, prasidedantis 4-a Mėnulio diena. Tai apsvarstymų, sprendimų priėmimo, pasirinkimo tarp gėrio ir blogio diena. Jei sapnuotųsi mirusieji, įsiklausykite į jų patarimus ar prašymus. Gerai būtų save apriboti tiek vartojant maistą, tiek linksmybėse. Susidūrus su nepalankiom aplinkybėm, reiktų atsiminti, kad nuosmukiai ir pakilimai duoda galimybę išgyventi.

Nuo 11 dienos iki mėnesio pabaigos, Venerai perėjus į Liūto ženklą, atsiras meilės, švelnumo, kūrybinės veiklos, žaismės poreikis, suvokimas, kad sėkmė ateina paskutiniu momentu ir galim judėti mažiausio pasipriešinimo keliu. Sugebėsim orientuotis situacijoje, suvoksime partnerystės reikšmę.

Rugpjūtis mus nuteikia tikslo siekimui, galimybių ieškojimui ir jų panaudojimui savo gerovei, jėgų tausojimui, o, esant reikalui, išmoksime slėptis ir už nugarų.

Mėnesio pabaigoje, 27 dieną, Jaunatis bus Mergelės ženkle. Planuojam rugsėjį, kuris žada būti geresnis už rugpjūtį, vieną iš sunkiausių mėnesių šiais metais.

Jaunatis prasidės 5-ąją Mėnulio dieną. Tai ištikimybė savo principams, gera diena kelionėms. Nuo santuokos sudarymo šią dieną vertėtų susilaikyti. Penktą Mėnulio dieną galimi pametimai ir vagystės.

Jaunatis Mergelės ženkle mūsų planuose ir gyvenime įneš blaivumo, nukreips dėmesį į darbą, pareigą, tvarką bei sveikatą. Jos metu formuosis daug palankių aspektų, kas suteiks emocinio lengvumo, darnos darbuose.

Sėkmės.

Pagarbiai, astrotarologė Jadvyga

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje