Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

Festivaliniai kvaišalai

Liepos 29 d., apie 0.26 val., muzikos festivalio „Galapagai“ teritorijoje Palūšėje, 22-ejų vyro palapinėje rasta augalinės kilmės galimai narkotinės ar psichotropinės medžiagos. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Liepos 30 d., apie 0.30 val., Ignalinos ligoninės Priėmimo skyriuje pas 18-metę merginą, kuri pristatyta iš muzikos festivalio, vykusio Palūšėje, dėl galimo narkotikų naudojimo, rasta popierinė pakuotė su augalinės kilmės (žalsvos spalvos) galimai narkotine ar psichotropine medžiaga. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Smurtas

Liepos 28 d., apie 23.11 val., Kazitiškio sen., Serapiniškės k., neblaivus (3,14 prom.) 50-metis vyras smurtavo prieš neblaivią (3,59 prom.) 43-ejų moterį. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į Panevėžio  aps. VPK areštinę.

Liepos 30 d., apie 17.15 val., bute Ignalinoje, Švenčionių g., konflikto metu 26-erių vyras smurtavo prieš 36-erių moterį. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

1 komentaras

  1. Kuo mažiau šitų narkomanų festivalių tuo mažiau numyžtų pakrančių, kaip taip savigarbos neturi nac. parkas paprieštarauti


Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje