Skip to content

Kaip rasti patikimą santechniką Vilniuje?

MI informacija

Kaip pasirinkti tinkamą santechniką. Tai reikšmingas sprendimas, galintis atnešti jums džiaugsmo arba nevilties. Santechnikas Vilniuje ar kitame mieste šiomis dienomis nėra problema. Keletas patarimų jums, į kuriuos reikia atsižvelgti renkantis santechniką. Paklauskite santechniko, kiek laiko jis dirba santechnikos srityje. Kuo daugiau patirties turi santechnikas, tuo geriau.

Profesionalas išanalizavęs jūsų santechniką, turėtų galėti tiksliai įvertinti, koks turėtų būti mokestis už santechnikos problemos sprendimą.

Paklauskite apie garantijas, įtrauktas į kainų sąmatą, įskaitant reikalingas naujas dalis.

Dabar, kai žinote bendruosius patarimus, pateikiame penkis svarbius klausimus, kuriuos turėtumėte užduoti kiekvienam santechnikui prieš samdydami juos:

Kokios yra bendros santechnikos problemos sprendimo išlaidos?

Namų savininkai turėtų būti atsargūs dėl kainų, kurias gaunate telefonu. Geri santechnikai paprastai nori pamatyti ir išanalizuoti jūsų vamzdynų problemą, prieš pateikdami jums bendrą remonto užbaigimo išlaidų įvertinimą. Be to, patyrę specialistai įtraukia visų naujų dalių, reikalingų remontui užbaigti, kainą. Šią problemą galite patikrinti paklausę svarstomo santechniko, ar į kainos sąmatą įtrauktos ir dalys, ir darbo sąnaudos.

Paklauskite, kas atliks darbus?

Jei santechnikas, su kuriuo kalbatės, naudojasi pagalbininkais ar subrangovais, paklauskite apie jų įgaliojimus ir patirtį. Nenorite rizikuoti, kad asmuo, kuris iš tikrųjų taiso santechniką, turėtų mažiau išsilavinusius santechnikus su mažiau patirties.

Paklauskite: „Ar esate įsipareigojęs ir apdraustas?

Atsakymas „taip“ turėtų reikšti, kad santechnikas yra pasirengęs pateikti jums savo įsipareigojimų ir draudimo įrodymus. Jei atsisakys, pasakykite santechnikui, kad nenorite būti teisiškai atsakingas už santechniko sužalojimus, kai dirbate arba namuose sprendžiate santechnikos problemą. Jūs turite teisę, jei ne pareigą, užduoti šį klausimą.

Ar valandinis, ar fiksuotas tarifas?

Patikslinkite gautą sąmatą, kad išvengtumėte nepageidaujamų staigmenų, kai remonto darbai bus baigti. Jei santechnikas jums pasakys, kad įkainis yra valandinis, paklauskite jo, remdamasis santechniko patirtimi, kiek laiko turėtų užtrukti remonto užbaigimas. Kuo daugiau patirties turi kvalifikuotas santechnikas, tuo geriau, nes tai padės santechnikui tiksliai įvertinti laiką, kurio paprastai reikia atlikti remontui, jei vamzdžiai yra prieinami.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje